Таблет Honor PAD X9 WIFI EILEEN-W09D 128/4GB+BT KEYBOARD , 128 GB, 4 GB
Икона нов продукт

Таблет Honor PAD X9 WIFI EILEEN-W09D 128/4GB+BT KEYBOARD , 128 GB, 4 GB

id s2642569
Описание

Искате ли да превърнете света около вас в едно по-голямо и по-цветно място? Представяме ви Таблет Honor PAD X9 WIFI EILEEN-W09D 128/4GB+BT KEYBOARD, който със своята впечатляваща визия и високопроизводителни характеристики, ще ви потопи в света на цифровите технологии.

1. Дисплей: - Голям екран с тънки рамки за обширно визуално изживяване. - Високата резолюция на дисплея от 2000x1200p осигурява яснота и наситеност на цветовете, което се вижда във всяка снимка.

2. Памет и хранилище: - Оборудван с 128 GB вградена памет, предоставяща обилен простор за приложения, медия и документи. - С 4 GB RAM за гладко мултитаскинг и отзивчива работа.

3. Дизайн: - Таблетът се гордее с модерен и минималистичен външен вид с плоски ръбове. - Едноцветно покритие отзад, което вероятно е метално или матово, придаващо елегантност и премиум усещане.

4. Камера: - Задната камера е позиционирана в горния ъгъл, което предполага възможности за снимки и видео за ежедневно заснемане или видео разговори.

5. Аксесоари: - Включването на Bluetooth клавиатура в заглавието на продукта подсказва, че е фокусиран върху продуктивността и може да се използва за задачи, изискващи писане, превръщайки таблета в импровизиран лаптоп.

6. Свързаност: - Както подсказва името, Honor Pad X9 поддържа Wi-Fi, което е съществено за интернет свързаност.

7. Брандиране: - Брандът Honor е видим на гърба на устройството, указващ идентичността на производителя.

Изходящи от снимките и заглавието на продукта, потребителите могат да очакват универсален таблет, насочен към осигуряване на баланс между забавление, случайно снимане и продуктивност, благодарение на комбинацията от голям дисплей, достатъчно място за съхранение и добавената стойност на Bluetooth клавиатурата.

Този таблет е идеален за младите професионалисти, които са в постоянно движение и търсят устройство, което да ги следва навсякъде. С батерия от 7250mAh, той е надежден спътник дори в най-натоварените дни. Без значение дали сте студент, който се нуждае от устройство за бележки и изследвания, или работещ професионалист, който иска да остане свързан и продуктивен по всяко време, Honor PAD X9 е вашето мобилно решение.

С Таблети Honor, вие сте винаги една стъпка напред. Открийте повече от тези висококачествени устройства, като посетите Таблети Honor и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и стил на живот.

С Таблет Honor PAD X9 WIFI EILEEN-W09D 128/4GB+BT KEYBOARD, вие не само купувате технология, вие инвестирате в своето бъдеще. Бъдете в крак с времето, бъдете част от света на Honor.




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти