Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver mpq03 , 64 GB

Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver mpq03 , 64 GB

id s2045220
Описание

Открийте света на технологиите с елегантност и стил – срещнете се с "Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver". Този таблет е създаден да задоволи нуждите на динамичния и модерен потребител, който търси мобилност и производителност.

Дисплей: Таблетът разполага с живописен Liquid Retina дисплей, който предлага ясни и цветни визуализации за медийно потребление и интерактивни приложения. С размер на екрана от 10.90 инча (27.69 см) и резолюция от 2360x1640p, всяка детайл е видим с невероятна яснота.

Свързаност: Оборудван с Wi-Fi (802.11ax) възможности, устройството осигурява лесен и бърз интернет достъп за безпроблемни онлайн дейности.

Памет: Таблетът съдържа 64GB вградена памет, подходяща за съхранение на разнообразие от приложения, документи и медийни файлове.

Цвят: Представен в класически сребрист цвят, той има елегантен и изчистен вид.

Дизайн: Създаден със запазената марка на Apple естетика, iPad се отличава със своя тънък и удобен за потребителя дизайн.

Камера: Разполага с основна камера отзад с 12.00MP за заснемане на снимки и видеоклипове, както и поддръжка на различни приложения за допълнена реалност.

Този модел iPad е особено подходящ за потребители, които имат нужда от надежден таблет за забавление, ежедневна употреба и умерена продуктивност. С Apple A14 Neural Engine 6-Core процесора, таблетът предлага мощност и бързина, които са необходими за справяне с различни задачи без забавяне.

Със своите стерео говорители, таблетът осигурява качествен звук, който допълва визуалното преживяване. Интегрираните сензори като акселерометър, барометър и триосов жироскоп улесняват навигацията и предоставят допълнителни функционалности за игри и приложения.

За любителите на рисуването и записите, таблетът поддържа APPLE Pencil (USB-C), което го прави идеален за творчески изяви и бележки. С вградената Li-Po батерия (28.6 Wh), можете да разчитате на дълги часове употреба без прекъсване.

Предвиден за разнообразна аудитория, от студенти до професионалисти, този таблет е идеален за хора, които ценят качеството и иновациите, които Apple предлага. Независимо дали сте в движение или у дома, "Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver" е перфектният спътник за вашето ежедневие.

Открийте повече Таблети и разгледайте богатото разнообразие от Таблети APPLE, които Верига магазини ЗОРА предлага, и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и желания.

С "Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver" вие не просто купувате технология – вие инвестирате в качество, иновация и стил, които ще ви служат верно във всяко едно начинание.




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти