Стойка за телевизор X-TREMER WM25K43AT
Описание

Искате ли да превърнете гледането на телевизия в истинско удоволствие? Стойка за телевизор X-TREMER WM25K43AT е точно това, от което се нуждаете, за да освободите пространство и да добавите модерен акцент във вашия интериор.

Съвместима с екрани от 17 до 42 инча и способна да поддържа максимално тегло до 25 кг, тази стойка е идеалното решение за вашия домашен кинотеатър. С минимална дистанция до стената от само 56 мм, тя позволява телевизорът ви да се слее със стената, създавайки елегантен и съвременен вид на помещението.

Функцията за наклон от 2 до 15 градуса гарантира, че ще намерите перфектния ъгъл за гледане, независимо дали сте излегнати на дивана или приготвяте вечерята. А с опцията за завъртане и наклон +/-180°, можете лесно да регулирате позицията на екрана, за да имате перфектна видимост от всяка точка в стаята.

Стандартът VESA 200x200 mm осигурява лесен монтаж и съвместимост с повечето телевизори на пазара, което прави X-TREMER WM25K43AT универсален избор за всякакви нужди. Ако търсите качество и функционалност, ТВ стойки X-TREMER са вашето решение.

Не е нужно да се притеснявате за монтажа – инсталирането на стойката е бързо и лесно, така че можете да се насладите на новата си настройка без никакви затруднения. Представете си как новата стойка за телевизор преобразява вашата всекидневна и добавя допълнително удобство във вашия дом.

За тези, които обичат да са в крак с технологиите и ценят висококачествените продукти, X-TREMER WM25K43AT е идеалният избор. Тя е създадена да удовлетвори нуждите на модерния потребител, който търси функционалност, стил и дълготрайност. Разгледайте още ТВ стойки и открийте перфектната за вашия дом.

Подходяща за млади професионалисти, които обичат да следят любимите си сериали и филми в комфорта на собствения си дом, стойката е също така чудесен избор за семейства, търсещи да оптимизират пространството и да осигурят безопасност на своите деца от падащи предмети. Освен това, тя е идеална за геймъри, които искат да подобрят своето игрово преживяване с оптимален ъгъл на гледане.

В заключение, ако искате да добавите модерен акцент във вашия интериор, да оптимизирате пространството и да подобрите визуалното си преживяване, стойка за телевизор X-TREMER WM25K43AT е изборът, който ще надмине очакванията ви. Изживейте кино усещането у дома с продукт, който съчетава качество, стил и функционалност.




Виж още Стойки за Телевизори, Монитори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти