Смартфон Realme C67 256/8 SUNNY OASIS RMX3890 , 256 GB, 8 GB
Икона нов продукт
Описание

Открийте света в нови цветове и детайли със Смартфон Realme C67 256/8 SUNNY OASIS RMX3890! Този модерен и мощен устройство е идеалният избор за всеки, който търси качество и стил в едно.

Със своя изискан и тънък профил, Realme C67 привлича вниманието с градиентен заден панел, който променя цвета си в зависимост от светлината, отразявайки нюанса на "Слънчев оазис". Пълноекранныят дисплей с минимални рамки и дизайн с пунш-хол камера осигурява обширно визуално преживяване, което ще ви потопи в света на любимите ви съдържания.

Камерата на Realme C67 е снабдена с двойна система на задния панел, включваща впечатляващ 108MP основен сензор, който предлага възможности за фотография с висока резолюция. Модулът на камерата е разположен в елегантен кръгъл дизайн, добавящ стил и изтънченост към външния вид на устройството.

С впечатляващата си вградена памет от 256GB, Realme C67 предлага обилно пространство за приложения, снимки, видеоклипове и други медийни файлове. С 8GB RAM, този смартфон гарантира гладка многозадачност и ефективна производителност за ежедневни задачи и игри.

На долната част на устройството се намират USB-C порт за зареждане и пренос на данни, 3.5mm аудио жак за свързване на слушалки, микрофон, говорител и слот за SIM карта, което осигурява пълни възможности за свързаност.

Изходя от тези характеристики, Смартфон Realme C67 256/8 SUNNY OASIS RMX3890 е насочен към потребители, които търсят съчетание от стил и функционалност с голям капацитет на съхранение, значителна оперативна памет, камера с висока резолюция и модерен дизайн.

Този смартфон е идеален за младите професионалисти, които са винаги в движение и имат нужда от устройство, което да поддържа техния активен начин на живот. С неговата дълготрайна батерия от 5000mAh и мощния процесор Qualcomm Snapdragon 685 OCTA CORE, който достига до 2.8GHz, Realme C67 е надежден спътник за дълги работни дни и забавления след тях.

За любителите на фотографията, основната камера с два сензора (108MP+2MP), предлага изключително качество на изображенията, докато предната 8MP камера гарантира чудесни селфита и видеоразговори. Със своята IPS дисплей с честота на опресняване до 90Hz, Realme C67 осигурява плавно превъртане и отзивчивост, което е идеално за игри и мултимедия.

За тези, които ценят свързаността, телефонът предлага 4G/LTE, 3G, GSM, WiFi, BLUETOOTH и GPS, като по този начин осигурява непрекъсната връзка със света. Също така, благодарение на Dual Nano SIM слота и микроSD карта слота, можете лесно да управлявате лични и работни контакти, както и да разширите паметта на устройството.

За да откриете още Смартфони Realme, посетете нашия онлайн магазин и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Или разгледайте широката ни гама от Смартфони, за да намерите идеалния за вас.

С Realme C67, вие сте винаги една стъпка напред. Насладете се на технологията, която ви води към бъдещето!




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти