Смартфон Motorola EDGE 40 NEO 256/12 BLACK BEAUTY , 256 GB, 12 GB

Смартфон Motorola EDGE 40 NEO 256/12 BLACK BEAUTY , 256 GB, 12 GB

id s2537696
Описание

Запознайте се с новото измерение на технологиите със Смартфон Motorola EDGE 40 NEO – устройството, което преобразява всеки Ваш ден в незабравимо преживяване. Със своята елегантност и мощност, този смартфон е създаден да задоволи и най-взискателните потребители.

Със своите 12 GB RAM, Motorola EDGE 40 NEO осигурява безпроблемна многозадачност и бързина, която ще Ви изуми. Вградената памет от 256 GB пък предлага достатъчно пространство за всички Ваши приложения, медия и файлове, без да се налага да мислите за допълнително място.

Изживейте визуално потапящо преживяване с големия pOLED дисплей на Motorola EDGE 40 NEO, който се простира от ръб до ръб на устройството. С резолюцията 1080x2400p FHD+ и честота на опресняване до 144Hz, всеки образ оживява с невероятна яснота и динамични цветове.

Фотографските възможности на този смартфон са безкомпромисни. Със задната камера, оборудвана със сензори от 50MP и 13MP, и предната камера от 32MP, Motorola EDGE 40 NEO е идеалният спътник за запечатване на всеки ценен момент с изключително качество.

Дизайнът "Black Beauty" на Motorola EDGE 40 NEO излъчва стил и премиум усещане, което се допълва от централно разположеното лого на Motorola и смелото брандиране 'edge 40 neo' на предния екран. Това е устройство, което не само изпълнява всички Ваши технологични нужди, но и се превръща в елегантен аксесоар.

С новата операционна система Android 13 и поддръжката на 5G, този смартфон е готов да Ви предложи най-актуалните функции и свръхбърза връзка с интернет. Батерията от 5000mAh гарантира, че ще останете винаги онлайн, без да се притеснявате за заряд.

Ако сте човек, който цени технологиите и винаги търси начин да бъде една крачка напред, Motorola EDGE 40 NEO е създаден за Вас. Независимо дали сте млад професионалист, креативен дух или просто обичате да се наслаждавате на висококачествен мултимедиен контент, този смартфон ще отговори на всички Ваши изисквания.

Открийте още Смартфони Motorola и се уверете, че сте избрали най-доброто за себе си. Изследвайте широката гама от Смартфони, които Верига магазини ЗОРА предлага, и се насладете на непрекъснато качество и иновации.

С Motorola EDGE 40 NEO, Вие сте не просто собственик на смартфон – Вие сте носител на бъдещето в дланите си. Присъединете се към революцията на Смартфони, които променят света около нас.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти