Скара Рубино 2.75 KW С КАПАК , 2750 W
ОписаниеХарактеристики

Открийте удоволствието от готвенето на открито с новата Скара Рубино 2.75 KW с капак, която превръща всяко събиране в незабравим кулинарен празник! Представяме ви един изключителен продукт, който ще ви впечатли със своята мощност и ефективност.

Със своите 2750 вата мощност, тази скара е идеалният избор за всеки, който цени качественото приготвяне на храна. Оборудвана с 18 тръбни нагревателя от неръждаема стомана, Скара Рубино гарантира равномерно разпределение на топлината и перфектни резултати всеки път.

Дизайнът с капак осигурява допълнително удобство, позволявайки на ароматите и соковете да се запазят вътре, за да се насладите на по-сочни и ароматни ястия. Дължината на кабела от 100 см предоставя достатъчно свобода при поставянето на уреда, без да се налага да сте прекалено близо до контакта.

За да допълните вашата колекция от кухненски уреди, разгледайте и другите предложения от категорията Скари, където ще откриете разнообразие от модели, които да задоволят всяко ваше желание и нужда.

Гаранцията от 24 месеца е доказателство за качеството и надеждността, които марката Рубино предоставя на своите клиенти. С Скари Рубино вие инвестирате в дългосрочно удовлетворение от всяка използвана функция.

Представете си уютните семейни вечери или забавните събирания с приятели, където вкусът на добре приготвената храна допринася за незабравимите моменти. Скарата от Рубино е идеалният избор за хора, които обичат да експериментират с различни рецепти и да изненадват своите близки с кулинарни шедьоври.

Не позволявайте пространството или времето да ограничават вашата страст към готвенето. Благодарение на компактния си размер, тази скара може лесно да намери място във всяка кухня или тераса, като в същото време предлага достатъчно голяма готварска повърхност, за да удовлетвори апетита на цялото семейство или група приятели.

За хората, които обичат да се грижат за своето здраве, скарата Рубино предлага начин на готвене, който намалява използването на мазнини и запазва хранителните стойности на продуктите. Така вие не само ще се насладите на вкусната храна, но и ще вложите в своето благосъстояние.

Възползвайте се от възможността да превърнете всяка храна в празник за сетивата с Скара Рубино 2.75 KW с капак. Този уред е не просто добавка към вашата кухня, той е инвестиция в качеството на живот, която ще ви радва с години напред.




Виж още Скари и Грил преси

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти