Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo  J7+Navy (7556)
ОписаниеХарактеристики

Roomba Combo j7 разпознава и заобикаля над 80 предмета като обувки, детски играчки, кабели, бели на домашни любимци. Благодарение на технологията iRobot OS роботът разпознава видовете различни повърхности и знае къде да прахосмукира и къде да мине с моп.

По-умен, отколкото предполагате

iRobot OS е операционна система, която ви предлага максимален контрол върху това къде, кога и как вашият робот почиства подовете у дома. Това е изкуствен интелект, който свърза почистващите цикли на робота с индивидуалните предпочитания на почистване в отделното домакинство. iRobot OS предоставя персонализирани команди и интелигентен контрол център. Интелигентно почистване спрямо начина ви на живот.

Напълно автономна прахосмукачка робот 2 в 1

Roomba Combo j7 прави сухо и мокро почистване. Разполага с изцяло прибиращ се моп с прикрепена микрофибърна подложка и контрол върху интезитета на количеството водна струя. Автоматично разпознава килими и мокети и повдига изцяло мопа, за да не позволи мокри зацапвания.

Навигация PrecisionVision с технология vSLAM

С помощта на технологията iRobot OS и съвременна навигация PrecisionVision Roomba Combo j7 разпознава над 80 предмета като обувки, детски играчки, чорапи, екскременти на домашни любимци и др. Роботът ще става все по-умен с времето, защото автоматично ще изтегля най-новите подобрения, които са разработени към момента.

Запомня 10 жилищни плана

Роботът запаметява 10 жилищни плана и знае винаги къде се намира. Въз основа на направените почистващи цикли, той ще предложи зони за почистване, така че да можете да го изпратите да почисти конкретно място, като например пода под кухненската маса. Можете да ограничите работата на робота там, където не желаете той да влиза - например пространството с купички за домашни животни или кът с детски играчки.

Повдига мопа над килими и мокети

Roomba Combo j7 е единствената автономна роботизирана прахосмукачка 2 в 1. Роботът разпознава меките повърхности и повдига изцяло подложката си, за да не оставя мокри зацапвания. Той разпознава различните видове подови повърхности и ги показва в картата, която създава.

Забравяте за чистене с месеци наред

"Когато се качи върху почистващата станция Clean Base, Roomba Combo j7 автоматично ще изпразни контейнера си с боклук. Запечатаната противоалергенна торбичка в станцията побира до 60 пълни контейнера с боклук. Станцията побира и допълнителна противоалергенна торбичка за боклук."

Ревюлюцията при почистващите роботи продължава

Нова, още по-ефективна четиристепенна система за почистване със странична четка, противоположно въртящи се гумени валяци, десет пъти по-мощно засмукване и изцяло прибиращ се моп.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти