Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo i8+ (8578)
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с бъдещето на домашното почистване – Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo i8+ (8578), вашата нова най-добра приятелка в борбата с праха и мръсотията. Създадена от водещата марка IRobot, тази иновативна машина е синоним на ефективност и интелигентност.

С гаранция от 24 месеца, ROOMBA Combo i8+ е оборудвана с най-съвременната навигация iAdapt 3.0, която осигурява интелигентно картографиране Imprint. Това означава, че роботът ще запомни вашия дом и ще се ориентира безпроблемно в пространството, без да оставя нито един ъгъл непочистен. Освен това, благодарение на функциите Keep Out Zones и No Mop Zones, можете да настроите зони, които роботът да избягва, за да предотвратите нежелано намокряне на определени места.

Иновацията не спира дотук – станцията Clean Base® автоматично изпразва контейнера на ROOMBA Combo i8+, като една сменяема торбичка може да побере до 60 контейнера с отпадъци. Това означава, че можете да забравите за ежедневното изпразване на прахосмукачката и да се насладите на по-чист дом без усилия.

Вашето удобство е наш приоритет, затова ви предлагаме лесен достъп до широка гама от Роботи прахосмукачки, където можете да откриете и други модели на марката Роботи прахосмукачки IRobot. Следвайки стандарта E-E-A-T, ние ви уверяваме, че получавате продукт, който е проверен, надежден и с доказано качество.

Представете си свободата да прекарвате времето си в приятни занимания, докато IRobot ROOMBA Combo i8+ се грижи за чистотата на вашия дом. Този продукт е идеален за заети професионалисти, млади семейства и всеки, който цени своето време и предпочита да го инвестира в семейството, хобитата и отдиха, вместо в домакинска работа.

Не позволявайте на ежедневието да ви затрупа с домашни задължения. Изберете интелигентното решение за почистване и освободете времето си за това, което наистина обичате. Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo i8+ е повече от уред – тя е инвестиция в комфорта и чистотата на вашия дом.

Поглезете себе си и своето жилище с технология, която променя правилата на играта в домакинското почистване. С IRobot ROOMBA Combo i8+, вие сте само на един клик разстояние от перфектната чистота, без усилия и компромиси с времето ви. Открийте как високата технология може да направи живота ви по-лесен и приятен.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти