Компютър Gigabyte GAMING 1660 OC , Intel Core I5-10400F SIX CORE , 512GB NVME SSD , 16GB DDR4 3200MHz , GIGABYTE GTX 1660 OC Edition 6GB

Компютър Gigabyte GAMING 1660 OC , Intel Core I5-10400F SIX CORE , 512GB NVME SSD , 16GB DDR4 3200MHz , GIGABYTE GTX 1660 OC Edition 6GB

id s723126
Описание

Защо да се задоволявате с обикновено, когато можете да имате изключително? Представяме ви Компютър Gigabyte GAMING 1660 OC, който е истинска находка за всеки геймър, търсещ върховно компютърно изживяване. Със своята мощ и визуална привлекателност, този настолен компютър е създаден да задоволи и най-взискателните играчи.

Сърцето на тази машина е шестядреният процесор Intel Core I5-10400F, който с честота до 4.3GHz гарантира, че ще сте винаги една крачка пред конкуренцията. Подсилен с 16GB DDR4 3200MHz оперативна памет, този компютър обещава бързина и ефективност при много задачи едновременно.

За графичните възможности се грижи GIGABYTE GTX 1660 OC Edition 6GB - дискретна графична карта, която осигурява кристално чиста картина и плавност на анимациите дори при най-тежките игри. Съхранението на данни е поверено на изключително бързия 512GB NVME SSD, който значително намалява времето за зареждане на игри и приложения.

Всичко това е интегрирано в стилната и модерна кутия Kolink Inspire K, която не само изглежда добре, но и осигурява оптимално охлаждане на компонентите. Захранването е поверено на надеждния 650W 80+ PSU, гарантиращ стабилност и енергийна ефективност.

С двугодишна гаранция, този настолен компютър от Gigabyte GAMING е инвестиция, която ще ви служи вярно дълго време. Независимо дали сте запален геймър, който иска да изживее всяка игра в пълния ѝ блясък, или професионалист в сферата на графичния дизайн, този компютър ще отговори на високите ви изисквания.

Освен това, с този компютър ще имате достъп до богатия свят на Настолни компютри Gigabyte GAMING, където всеки може да намери перфектния за себе си модел.

Предназначен за младите и амбициозни, които ценят качеството и търсят най-доброто за своите забавления и работа, този компютър е създаден да впечатли. Той е идеалният избор за тези, които не правят компромиси с производителността и искат да се насладят на всяка детайл в игрите си. Мариталният статус и полът са без значение, когато става въпрос за истинско геймърско удоволствие. Този компютър е създаден да премахне всякакви бариери и да предложи непрекъснато вълнение и забавление.

С Компютър Gigabyte GAMING 1660 OC, вие не просто купувате техника; вие инвестирате в незабравими моменти и непрекъснато развитие в света на дигиталните развлечения. Не изпускайте възможността да превърнете игрите и работата си в изкуство - изберете мощта, изберете стила, изберете Gigabyte GAMING!




Виж още Настолни компютри
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти