Комплект предпазни пликчета за тостер NoStik 1DDD304, 2бр, 16х16.5см, Mногократна употреба, Кафяв
Икона нов продукт
Описание

Този продукт NoStik DDD 304 е практичен комплект от две пликчета, специално предназначени за използване в тостер. Тези пликчета са идеални за подготвянето на храна като сандвичи или тостове, като същевременно предпазват вашия тостер от замърсяване.

Комплектът включва две пликчета с размери 16х16.5 см, които са съвместими с повечето стандартни размери тостери.

Те са изработени от висококачествен материал, който позволява многократна употреба. Това означава, че след всяка употреба, пликчетата могат да се почистят лесно и да бъдат използвани отново. Така, комплектът предлага икономично и екологично решение за готвене и запазване на чистотата на тостера.

Главната функция на пликчетата е да предпазят тостера от препичане на храната, като по този начин предотвратят залепването на мазнини и трохи за нагревателните елементи на уреда. Това спомага за запазване на тостера чист и го предпазва от натрупване на замърсявания, което може да се отрази на неговата функционалност и естетика.

Ако искате да приготвяте вкусни сандвичи и тостове, като същевременно поддържате тостера си в безупречно чисто състояние, комплектът пликчета за тостер NoStik DDD 304 е отличен избор.

- Пригответе сандвичи със сирене в тостера си
- Запазване на тостера чист
- За многократна употреба
- Топлоустойчив до 260°C/
- Размер 16 х 16.5 см


Виж още Тостери и Сандвич скари
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти