Камера Xmart WF430 4K WIFI
Описание

Запечатайте всяко приключение с безупречна яснота и динамика, благодарение на новата Камера Xmart WF430 4K WIFI – идеалният спътник за всеки ентусиаст на екстремните спортове и пътешествията. С тази камера, всяка ваша стъпка ще бъде заснета в най-висока резолюция, за да може после да преживеете отново вълнуващите моменти със същата интензивност.

С гаранция от 24 месеца, Xmart предлага надеждност и качество, което можете да доверите. Тази action камера се отличава с впечатляваща резолюция от 16 мегапиксела и видео резолюция от 8 мегапиксела, което гарантира, че всеки кадър ще бъде кристално чист и пълен с детайли. Снимайте във формат 4K 3840x2160 30 fps, за да уловите всеки миг с най-висока дефиниция.

Компактният 2-инчов дисплей, или 5.08 см, позволява лесно преглеждане и кадриране на вашите сцени, докато поддръжката на microSD карти памет до 64GB осигурява достатъчно пространство за всичките ви приключения. С интерфейс USB 2.0, прехвърлянето на файлове е бързо и удобно, а благодарение на батерията Li-ION 900 mAh, камерата може да записва до 90 минути непрекъснато, докато времето за зареждане е само около 3 часа.

Интегрираната Wi-Fi функция позволява лесно споделяне на вашите видеа и снимки с приятели и семейство. Само с няколко клика, можете да качите вашите спомени в социалните мрежи или да ги запазите в облака, за да имате достъп до тях по всяко време и от всяко място.

Потопете се в света на Видеокамери и открийте как Камера Xmart WF430 4K WIFI може да преобрази начина, по който запечатвате и споделяте вашите приключения. Ако сте фен на марката, разгледайте и другите предложения от серията Видеокамери Xmart, за да намерите устройството, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Предназначена за активни хора, които обичат да заснемат своите спортни постижения, пътешествия или дори ежедневните си моменти с висока резолюция, тази камера е идеална за младите професионалисти или аматьори във видеографията. Независимо дали сте сърфист, скейтбордист, планинар или просто обичате да заснемате красивите моменти от живота си, тази камера е създадена да устои на всяко предизвикателство.

Със своята здравина и лесен за използване интерфейс, Камера Xmart WF430 4K WIFI елиминира всички бариери пред създаването на висококачествено видео съдържание. Не пропускайте възможността да притежавате този мощен инструмент, който ще превърне всеки ваш момент в незабравима история.




Виж още Видеокамери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти