Калъф STM Dux Plus Duo iPad 9th,8th,7th Gen, Черен
Описание

Тестван да надмине тестовете за изпускане по американската спецификация Mil-Spec, Dux Plus Duo издържа на трудностите в класната стая, на работното място и при ежедневна употреба. Проектиран с участието на преподаватели и ИТ специалисти, калъфът разполага с нашето патентовано магнитно затваряне, прозрачен гръб за маркиране на принадлежности или персонализиране от потребителя и интегрирано място за съхранение, което може да побере Apple Pencil или Logitech Crayon.

Съвместим с iPad 7-мо поколение/ 8-мо поколение/ 9-то поколение

вярваме, че достатъчно добро не е достатъчно добро.
Затова се стремим да надхвърляме всички изисквания - дори по отношение на начина, по който тестваме нашите продукти. Военните стандарти за тестване при падане изискват продукт като Dux да може да запази всички работни функции, след като падне 26 пъти от височина 1.2 метра. Ние подложихме Dux на нашите собствени екстремни тестове на 2 метра. Той премина успешно. 

Използваме напълно прозрачни материали за задния панел, които ви позволяват да персонализирате устройството си с лични изображения, да сканирате баркод за маркиране или просто да покажете красотата на устройството си. Но има и още нещо, което искаме да изясним напълно: този стилен калъф все още осигурява максимално ниво на защита за вашето цифрово оборудване.

смятаме, че батерията трябва да работи само когато устройството се използва.
Вероятно ви се струва, че зареждате и презареждате цифровите си устройства по-често, отколкото ви се иска. Това е просто естеството на устройството. Затова просто решихме да дадем своя принос, за да ви помогнем да увеличите времето между зарежданията на батериите. Нашият капак за незабавно включване/изключване събужда таблета ви, когато е отворен, и го приспива, когато е затворен. Това е истинско спасение за батерията.

допълнителни функции

  • Супер защитен поликарбонат и гумирана скоба
  • Прозрачен гръб, за да персонализирате устройството си, да сканирате етикет с баркод или да позволите на устройството си да блесне в чист вид
  • Издръжливо и водоустойчиво полиуретаново покритие за предпазване от случайни капки или разливи
  • Патентовано магнитно затваряне позволява лесно сгъване за писане или гледане
  • Капакът за незабавно включване/изключване събужда и изключва устройството, за да пести живота на батерията
  • Съхранение за стилус


  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти