Игра EXOPRIMAL (PS4)

Игра EXOPRIMAL (PS4)

id s2404205
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

На хоризонта се надига буря от динозаври в играта Exoprimal™. Хорди от най-жестоките същества в историята мистериозно се появяват по света, а вашите напредничави бойни костюми са единственото нещо, което стои на пътя им. Тази битка на вековете се разиграва в основния режим на играта, Dino Survival, където два отбора от пилоти на Ексосюти се състезават да изпълнят цели, докато се справят с рояци от древни същества. В Exoprimal всяка битка е различна от предишната. В някои сценарии съперничащите отбори се изправят един срещу друг в пряки сблъсъци. В други случаи, противниците трябва да създадат несигурни съюзи, за да оцелеят срещу мощни противници като ужасяващия и отвъдземният Neo T. Rex.

• Co-op с конкурентно предимство - Dino Survival пионира ново 5v5 екипно онлайн мултиплейър изживяване. Състезавайте се да завършите динамична смесица от мисии по-бързо от противниците си. Пригответе се да съборите бушуващ троцератопс миг преди да защитите съборен самолет от хиляди раптори. Мачовете достигат своя връх в директни сблъсъци между отбори - или дори виждат противници да се съединяват, за да победят общ враг. Само най-силните и най-острите екипажи на Exofighter ще се приспособят със светлинна скорост и ще оцелеят.

• Напреднала арсенал - Exoprimal притежава арсенал от Exosuits, които да носите в битка. Всяка костюм има своя специалност, а Exofighters могат да ги сменят на ход, за да се приспособят към всяка ситуация. Прерязвайте динозаври с моделите за атака, лекувайте съотборници и усилвайте техните способности със Support типовете или защитавайте съюзници от вреди с танковете. Exosuits могат също да бъдат екипирани с набор от системи, за да усъвършенстват съществуващите си сили или да компенсират слабостите си. Добавени козметични елементи също са на разположение, за да персонализирате вашия Exosuits, впечатлите приятелите си и заплашите враговете си.

• Мезозойска заплаха - Борете се за оцеляване срещу рояци от безброй велоцираптори, птеранодонти и разнообразие от други праисторически същества, включително внушителни гиганти като огромния карнотавър и обкованият анкилозавър. И обърнете внимание на разкъсаните през пространството и времето неозаври, които се извиват в битката си с мутантни сили!

• Футуристична вярност - Задвижван от RE Engine, Exoprimal освобождава безпрецедентен брой врагове на екрана, които да победите с високотехнологични машини, като предлага дъхвани фотореалистични визуални ефекти. Собственият двигател на Capcom е задвижвал високо оценени заглавия като Resident Evil Village, Monster Hunter Rise и Devil May Cry 5.

• Разгадайте тайната - През 2040 г., динозаврите необяснимо започнаха да се появяват из целия свят и заплашват съществуването на човечеството. Три години по-късно, странен вихър причинява катастрофа на самолет, превозващ група Exofighters, които кацат на странен остров, където зловещ и изкуствен интелект ги принуждава да се борят за своите животи. Отключете нови исторически последователности, като играете Dino Survival, за да съчетаете приключението и откриете тайната зад избухванията на динозаврите.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти