Хладилник Side-by-Side Sharp SJEX770F2SL*** , 556 l, F , No Frost , Инокс
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на модерната техника и ефективност? Представяме ви Хладилник Side-by-Side Sharp SJEX770F2SL, който съчетава елегантен дизайн с иновативни технологии. С обем от впечатляващите 556 литра, този хладилник е идеален за големи семейства, които ценят качеството и функционалността.

С гаранция от 36 месеца, Sharp SJEX770F2SL предлага достатъчно пространство за всички вашите хранителни продукти, като разпределя 345 литра за хладилната и 211 литра за фризерната част. Иновативната No Frost система гарантира, че никога повече няма да се налага да размразявате хладилника, а храните ви ще останат свежи и хрупкави за по-дълго време.

Енергиен клас F означава, че уредът е проектиран да бъде енергийно ефективен, с годишна консумация от едва 400 kWh. Размерите на хладилника са оптимизирани за максимално удобство - 1720 мм височина, 892 мм ширина и 771 мм дълбочина. Този модел е снабден със заден хибриден охлаждащ панел, който осигурява равномерно разпределение на температурата.

Инверторният компресор J Tech не само удължава живота на хладилника, но и намалява нивото на шум до едва 36 dB, което го прави един от най-тихите модели на пазара. Външният дисплей и LED осветлението в хладилната част добавят допълнително удобство и лукс към вашата кухня.

С функцията за механичен ледогенератор, Sharp SJEX770F2SL гарантира, че винаги ще имате достъп до лед за вашите напитки или за бързо охлаждане на продукти. Алармата за отворена врата е практична функция, която ще ви помогне да спестите енергия и да предотвратите разваляне на храната.

В случай на прекъсване на електрозахранването, хладилникът може да съхрани продуктите замразени до 17 часа, а капацитетът му на замразяване за 24 часа е 10 кг. Това означава, че можете да бъдете спокойни за съхранението на храните си дори при неочаквани ситуации.

Цветът инокс придава на хладилника универсален вид, който се вписва перфектно във всяка кухненска среда, като същевременно предпазва повърхността от отпечатъци и петна. Възможността за обръщане на вратите не е предвидена, тъй като дизайнът на SIDE BY SIDE моделите е специфичен и оптимизиран за максимално удобство при използване.

Ако търсите уред, който да отговори на нуждите на вашето динамично ежедневие, Sharp SJEX770F2SL е перфектният избор. Той е създаден да улесни живота ви и да ви осигури повече време за важните неща. За да разгледате още SIDE BY SIDE Sharp модели, посетете нашия уебсайт.

Изберете иновацията и качеството на Sharp с Хладилник Side-by-Side Sharp SJEX770F2SL и преобразете кухнята си в място, където дизайнът среща функционалността. Открийте още възможности за вашата кухня с нашата гама от SIDE BY SIDE хладилници и се насладете на изключително качество и стил.




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти