Хладилна витрина Finlux WC33B86SZ (ВИНАРНА) , 90 l, G , Черен
ОписаниеХарактеристики

Открийте елегантния виноохладител Finlux WC33B86SZ с черно изпълнение, който ще ви помогне да съхранявате и наслаждавате на вашите любими вина. Със своите компактни размери и стилно оформление, този виноохладител е перфектен избор за вашата домашна винарска колекция.

WC33B86SZ разполага с една температурна зона, която може да бъде настроена в диапазона от 5°C до 20°C. Това ви позволява да зададете идеалната температура за съхранение и сервиране на вината си. Дървените рафтове са специално проектирани да предоставят стабилна и безопасна поддръжка на бутилките.

С двуслойната стъклена врата и LED осветление в хладилната част, WC33B86SZ ви позволява да виждате вашата вина и да ги представяте с елегантност. Скритата дръжка от лявата страна допълнително подчертава минималистичния дизайн на виноохладителя.

С капацитет от 33 бутилки, WC33B86SZ предлага достатъчно пространство за вашата винарска колекция. Той е идеален за домашна употреба, както и за малки ресторанти или барове.

WC33B86SZ е с размери 860 х 480 х 430 мм, което го прави компактен и удобен за поставяне в различни пространства. С ниво на шум само 41 dB(A), виноохладителят работи тихо и няма да предизвиква ненужни смущения.

Изберете виноохладителя Finlux WC33B86SZ и насладете се на перфектно съхранение и сервиране на вашите вина. Съчетавайки функционалност и стил, този черен виноохладител ще добави елегантност към всяко пространство.




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти