Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10
НазадGarmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10Напред

Смарт часовник Garmin Forerunner 255 Slate Gray, 1.3" (3.30 cm) MIP дисплей, GPS, Bluetooth, ANT+, водоустойчив, сив

id 243491 Код: SMWAGARMIN0100264110
 • Модел: Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10
 • Марка: Garmin
 • Гаранция: 24 месеца
 • Код на продукта: 010-02641-10
 • Тип: Смарт часовник
 • Особеност: Универсален
 • Цвят: Сив
 • Наличност: Стар продукт
  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси

  Garmin Forerunner 255 Slate Gray

  010-02641-10

   

  БЯГАЙТЕ НА ПО-ВИСОКО НИВО

  Вие правите крачки. Сега, нека направим следващата стъпка. Получете тренировъчна и възстановителна информация, с която ще можете да постогнете най-доброто си време досега.

  ГОТОВ ЗА ДЪЛГИ БЯГАНИЯ
  Получете непрекъсната картина на Вашето ежедневно здраве и нощен сън с до 14 дни живот на батерията в режим на смарт часовник и до 30 часа в GPS режим.

  (ПОЧТИ) ЛЕК КАТО ПЕРО
  Със своя елегантен дизайн и тегло от 49 грама почти ще забравите, че носите Forerunner® 255 — дори когато спите.

  ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ
  С лесни за използване бутони, силиконова каишка и Corning® Gorilla® Glass 3 стъкло, този часовник е готов за всяко предизвикателство.

  СУТРЕШЕН ОТЧЕТ
  Вижте обобщение на Вашия сън, възстановяване и тренировка веднага след като се събудите – заедно с HRV статуса  и времето. Можете дори да персонализирате отчета си, за да Ви покаже какво искате да видите.
  HRV СТАТУС
  Получете по-задълбочено разбиране на цялостното си здраве, възстановяване и представяне на тренировка чрез променливост на сърдечната честота, докато спите, въз основа на технология, разработена от нашия Firstbeat Analytics™ екип.
  ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
  Възползвайте се от 30+ вградени активности, включително профилите за триатлон и плуване в открити води – ново за серията Forerunner 255.
  RACE WIDGET
  Пригответе се за следващото си състезание със съвети за обучение, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и прогнози за времето за завършване въз основа на подробностите за курса, времето и представянето.
  ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ
  Вижте цялата си седмица от ежедневни предложения за тренировки, които се адаптират след всяко бягане, за да съответстват на Вашето представяне и възстановяване, както и предстоящите състезания в календара на приложението Ви за смартфон Garmin Connect™.
  GARMIN COACH
  Безплатните планове за адаптивно обучение включват програми за 5K, 10K и полумаратон, включващи насоки от експертни треньори, които се адаптират към Вас и Вашите цели.
  RUNNING POWER
  Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro™ пулсомер, получавате непрекъснато измерване на китката си колко мощност прилагате на пътя, докато бягате, за да можете да управлявате усилията си.
  ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
  Знайте колко време да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка, както и цялостния стрес, сън и ежедневни дейности извън тренировките.
  PACEPRO™ ФУНКЦИЯ
  За да Ви помогне да планирате стратегията си за деня на състезанието, тази функция предлага GPS-базирани насоки за темпото за избран курс или разстояние, така че да можете да приспособите усилията си към това, което предстои.
  TRAINING STATUS
  Използвайки нови индикатори, като HRV статус, скорошна история на упражненията и представяне, получете лесна представа за цялостното си усилие – и дали тренирате продуктивно, пиково или напрегнато.
  ACUTE LOAD
  Вижте историята на тренировките си и сравнете интензивността на последните си тренировки с оптималния диапазон, за подобряване на Вашето фитнес състояние.
  TRAINING EFFECT
  Вижте как тренировките Ви влияят върху издръжливостта, скоростта и силата с обратна връзка с ефекта на аеробни и анаеробни тренировки.
  PERFORMANCE CONDITION
  Докато бягате, получавате анализ на темпото и пулса си за оценка в реално време на текущата Ви способност за изпълнение.
  RUNNING DYNAMICS
  Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro пулсомер, часовникът Forerunner 255 измерва важни показатели за бягане като ритъм, дължина на крачката, време за контакт със земята и баланс и други — докато се сравнява с други в приложението Garmin Connect.
  COURSES
  Създайте или намерете съществуващи курсове в приложението Garmin Connect, така че никога да не останете без места за бягане. Или планирайте такъв на други платформи като Strava и Komoot, след което автоматично ги синхронизирайте с Вашия Forerunner.

   

  ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР
  Часовникът постоянно следи Вашия пулс с нашия сензор за пулс от последно поколение и ще Ви предупреждава, ако остане твърде висок или твърде нисък, докато сте в покой. Той също така помага да се прецени колко усилено работите по време на дейности - дори докато плувате.
  BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГ
  Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка.
  МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ
  Получете оценка за качеството на съня си и прозрения за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на съня, както и сърдечната честота, стреса, Pulse Ox и дишането.
  PULSE OX СЕНЗОР
  Този вграден pulse ox сензор следи нивата на насищане на кръвта с кислород, за да поддържа усъвършенствано наблюдение на съня и аклиматизиране за надморска височина.
  ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ
  Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследявате своя менструален цикъл или бременност. Регистрирайте симптомите, вижте тренировки и хранене и др. Дори вижте и регистрирайте подробности на китката си с приложението за проследяване на здравето на жените.
  ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ
  Нашата функция за минути за интензивност Ви казва кога през деня сте ги спечелили и по време на каква дейност.

  MULTI-BAND GNSS ПОДДРЪЖКА
  Получавате достъп до множество глобални навигационни сателитни системи и достъп до множество честоти, изпращани от навигационни спътници за подобрена точност в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват – което Ви дава превъзходна точност за това колко далеч и колко бързо сте бягали — дори в предизвикателни среди.
  GARMIN PAY БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ
  Преминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици.
  СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
  Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени с Вашия смартфон Apple® или Android™. Можете дори да отговаряте на текстови съобщения, ако имате телефон с Android.
  ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
  Ако не се чувствате в безопасност или ако часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, функциите за помощ и откриване на инциденти4 изпращат местоположението Ви до контактите за спешни случаи. Откриването на инциденти е активирано по подразбиране само за избрани профили на активност.
  LIVETRACK ФУНКЦИЯ
  Използвайте LiveTrack, за да позволите на приятелите и семейството Ви да следят местоположението Ви в реално време и дори да видят целия Ви предварително планиран курс. Бъдете сигурни, че Вашите близки знаят точно къде бягате.
  GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕ
  Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се и се състезавайте с приятели, регистрирайте се за предизвикателства, за да печелите значки и още – всичко това в едно безплатно приложение, без абонамент.

   

  Спецификации:

  Физически данни и характеристики
  Материал на стъклото Corning® Gorilla® Glass 3
  Материал на безела Подсилен полимер
  Материал на каишката Силикон
  Размери Forerunner 255 и 255 Music : 45,6 x 45,6 x 12,9 (мм); Подходящ за китки с обиколка 130-205 мм; Forerunner 255S и 255S Music : 41 x 41 x 12,4 (мм); Подходящо за китки с обиколка 110-175 мм;
  Тегло Forerunner 255 и 255 Music : 49 гр.; Forerunner 255S и 255S Music : 39 гр.;
  Цветен екран Да
  Тип на дисплея Видима на слънчева светлина, transflective memory-in-pixel (MIP)
  Размери на дисплея Forerunner 255 и 255 Music : 1,3" (33 мм) диаметър; Forerunner 255S и 255S Music : 1,1" (27,5 мм) диаметър;
  Резолюция на дисплея Forerunner 255 и 255 Music : 260 x 260 пиксела; Forerunner 255S и 255S Music : 218 x 218 пиксела;
  Живот на батерията Режим на смарт часовник: до 14 дни/12 дни за 255S моделите; Режим GNSS само за GPS: До 30 часа/26 часа за 255S моделите; GNSS режим за всички системи с музика: До 6,5 часа/5,5 часа за 255S моделите; GNSS режим за всички системи: До 25 часа/20 часа за 255S моделите; GNSS режим за всички системи плюс многолентов: До 16 часа/ 13 часа за 255S моделите;
  Воден рейтинг 5 ATM
  Аутдор функции
  Налични аутдор профили Hiking, Skiing, Snowboarding, XC Classic Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing
  Навигация от точка до точка Да
  Обратно до старта Да
  TracBack® Да
  UltraTrac режим Да
  Профил за надморската височина Да
  Индикатор за барометричната тенденция с предупреждения за бури Да
  Вертикална скорост Да
  Общо изкачване / спускане Да
  Информация за слънцето и луната Да
  Up Ahead Да
  Разстояние до дестинацията Да
  Функции на часовник
  Час / дата Да
  Синхронизиране на часа и датата посредством GPS Да
  Аларма Да
  Таймер Да
  Хронометър Да
  Час на изгрев / залез Да
  Сензори
  GPS Да
  GLONASS Да
  Galileo Да
  Garmin Elevate™ вграден пулсомер Да
  Барометричен алтиметър Да
  Компас Да
  Жироскоп Да
  Акселерометър Да
  Термометър Да
  Pulse Ox Да
  Multi-frequency позициониране Да
  Смарт функции
  Свързаност Bluetooth®, ANT+®
  Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.) Да
  Смарт известия Да
  Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™) Да
  Календар Да
  Времето Да
  Контролиране на музиката на смартфона Да
  Музика на часовника До 500 песни (само за Music моделите)
  Намиране на телефона Да
  Намиране на часовника Да
  VIRB® контрол Да
  Смартфон съвместимост iPhone® и Android™
  Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile Да
  Garmin Pay™ Да
  Battery Saver - персонализиране за ниска мощност Да
  Активити тракер функции
  Вграден пулсомер Да
  Отброяване на крачките Да
  Body Battery™ Да
  Лента за активност (показва се след период на неактивност) Да
  Автоматична цел (ежедневна цел за крачки) Да
  Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън) Да
  Изгорени калории Да
  Изкачени етажи Да
  Изминато разстояние Да
  Интензивни минути Да
  TrueUp™ Да
  Move IQ™ Да
  Fitness Age Да
  Целодневно проследяване на стреса Да
  Хидратация Да
  Фитнес функции
  Налични фитнес профили Strength, HIIT, Cardio and Elliptical Training, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, Pilates, Yoga
  Кардио тренировки Да
  Силови тренировки Да
  Анимирани тренировки на екрана Да
  HIIT тренировки Да
  Йога тренировки Да
  Пилатес тренировки Да
  Функции за тренировки, планиране и анализ
  GPS скорост и разстояние Да
  VO2 max Да
  Мултиспорт Да
  Персонализируеми страници с данни Да
  Auto Pause® Да
  Интервални тренировки Да
  Разширени тренировки Да
  Сваляне на тренировъчни планове Да
  Auto Lap® Да
  Ръчно задаване на обиколка Да
  Training Status (следи ефективността на тренировките) Да
  Training Load (общото натоварване за последните 7 дни) Да
  Тренировъчен ефект (аеробен) Да
  Тренировъчен ефект (анаеробен) Да
  Персонализируеми сигнали Да
  Аудио известия Да
  Virtual Partner Да
  Състезание срещу активност Да
  LiveTrack Да
  Сигнали за необичаен сърдечен ритъм Да (висок и нисък)
  Честота на дишане Да
  Таймер за дишане за релаксация Да
  Auto scroll Да
  История за активностите в часовника Да
  Health snapshot Да
  Женско здраве Да
  Ежедневни предложения за тренировки Да
  Време за финиширане Да
  Сутрешен доклад Да
  Уиджет за състезания Да
  HRV статус Да
  Physio TrueUp Да
  Функции за пулса
  HR зони Да
  HR сигнали Да
  HR калории Да
  % HR max Да
  % HRR Да
  Време за възстановяване Да
  Auto max HR Да
  HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства) Да
  Функции за бягане
  Налични профили за бягане Running, Outdoor Track Running, Treadmill Running, Indoor Track Running, Trail Running, Virtual Running, Ultra Running
  Динамика на бягането Да (със съвместим аксесоар)
  Време за контакт със земята и баланс Да (със съвместим аксесоар)
  Дължина на крачката (в реално време) Да (със съвместим аксесоар)
  Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време) Да
  Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват) Да (със съвместим аксесоар)
  Тренировки за бягане Да
  Съвместимост с крачкомер Да
  Вертикална осцилация и съотношение Да (със съвместим аксесоар)
  PacePro™ стратегии за темпо Да
  Running power Да (със съвместим аксесоар)
  Предсказател за състезанието Да
  Предсказател за състезание, специфичен за курса и времето Да
  Performance condition (сравн. вашето съст. с фитнес ниво ви) Да
  Функции за колоездене
  Налични профили за колоездене Biking, Indoor Biking, Mountain Biking, eBiking, eMountain Biking
  Състезание срещу активност Да
  Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта) Да
  FTP Да (със съвместим аксесоар)
  Съвместимост с Vector ™ Да
  Съвместимост с Varia Vision ™ Да
  Съвместимост с Varia ™ радар Да
  Съвместимост с Varia ™ фар Да
  Поддръжка на сензори за скорост и каданс Да
  Courses Да
  Функции за плуване
  Налични профили за плуване Pool swimming, open water swimming
  Измерване на пулса под вода Да
  Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории) Да
  Тренировки за плуване в басейн Да
  Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории) Да
  "Repeat on" таймер за почивка (само за в басейн) Да
  Auto rest (само за плуване в басейн) Да
  Сигнали за темпо (само за плуване в басейн) Да
  Критична скорост на плуване Да
  Сигнали за време и разстояние Да
  Сърдечна честота от външен HRM Да (с HRM-Swim™ или HRM-Pro™)
  Drill logging (само за плуване в басейн) Да
  Разпознаване на типа загребване Да
  Основен таймер за почивка (от 0) (само за плуване в басейн) Да
  Функции за проследяване на активността за деца
  Toe-to-Toe™ предизвикателства Да
  Свързаност
  Connect IQ™ Store на устройството Да
  Виж още Смарт часовници и гривни Garmin
  Виж всички Смарт часовници и гривни в категорията

  Технически характеристики

  Тип:  Смарт часовник
  Особеност:  Универсален
  Цвят:  Сив

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10
  • Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10
  • Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10
  • Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10
  • Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10
  • Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10
  • Garmin Forerunner 255 Slate Gray 010-02641-10