Електрически скутер/тротинетка Segway E2 E Pro , 10.00 inch, 25.40 cm

Електрически скутер/тротинетка Segway E2 E Pro , 10.00 inch, 25.40 cm

id s2562715
Описание

Искате ли да превърнете градското придвижване в удоволствие? Представяме ви Електрически скутер/тротинетка Segway E2 E Pro, който съчетава стил, иновации и удобство в едно. С този скутер, вие не просто се придвижвате, а преоткривате начина, по който изследвате градската джунгла.

1. Дизайн и Конструкция
Скутерът се отличава със своя елегантен, черен цвят и модерна естетика. Сгъваемият дизайн го прави изключително удобен за съхранение и транспортиране, а здравата рамка гарантира надеждност при ежедневна употреба.

2. Колела и Гуми
Оборудван с 10-инчови пневматични гуми, този скутер осигурява гладко пътуване и подобрено сцепление. Отразяващите страни на гумите увеличават видимостта и безопасността на пътя.

3. Производителност и Управление
Ефективният електрически мотор поддържа бързо ускорение и конкурентна максимална скорост, подходяща за градската среда.

4. Функции за Безопасност
Предната LED фар и задната стоп светлина подобряват видимостта през нощта. Двойната спирачна система, вероятно състояща се от електрическа предна спирачка и механична задна спирачка, осигурява ефективна спирачна сила.

5. Удобство и Потребителски Интерфейс
Интегрираният дисплей показва скоростта, нивото на батерията и друга важна информация за пътуването. Простите контроли на кормилото улесняват управлението по време на каране.

6. Батерия и Обхват
Спецификацията на литиевата батерия е предназначена за дълги пътувания.

7. Допълнителни Характеристики
Вероятно вградена стойка за паркиране в изправено положение. Текстурирана подложка за крака за противоплъзгане и увеличена стабилност на возача.

Скутерът Segway E2 E Pro е създаден с мисъл за комфорт, удобство и безопасност, което го прави подходящ за хора, търсещи надежден електрически скутер за своите градски приключения. С мощност на мотора от 350W и максимално натоварване до 100kg, той е идеален за активни млади професионалисти, които ценят свободата на движение и екологичния начин на живот. Пробегът от до 27km и максималната скорост от 25km/h гарантират, че ще стигнете бързо и безопасно до желаната дестинация, а с времето за зареждане до 5 часа, вашият скутер винаги ще бъде готов за следващото пътешествие.

Не пропускайте да разгледате и другите ни предложения за Електрически тротинетки и скутери, както и да откриете повече продукти от марката Segway в нашия магазин. За да разгледате цялата гама на Електрически тротинетки и скутери Segway, посетете нашия уебсайт.

Изберете Електрически скутер/тротинетка Segway E2 E Pro и превърнете всеки ваш път в приключение, което съчетава стил, ефективност и устойчивост. Със своята иновативна технология и превъзходни характеристики, той е не просто средство за придвижване, а символ на модерния начин на живот.




Виж още Електрически превозни средства
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти