Електрическа кана WMF 0413260011 LUMERO MULTI-WK , 1,6 L , 3000

Електрическа кана WMF 0413260011 LUMERO MULTI-WK , 1,6 L , 3000

id s2515262
Описание

Запознайте се с новия стандарт в приготвянето на горещи напитки – електрическата кана WMF 0413260011 LUMERO MULTI-WK. Съчетавайки модерен дизайн и висококачествена изработка, този уред е идеалният избор за всеки, който цени качеството и стила в кухнята.

С мощност от 3000 W и вместимост от 1,6 литра, тази електрическа кана е създадена да отговори на нуждите на динамичния и забързан начин на живот. Благодарение на бързото си загряване, тя ще ви спести ценни минути сутрин, когато всяка секунда е от значение. Освен това, с петте степени на поддържане на температурата, можете да бъдете сигурни, че вашата напитка ще бъде точно толкова гореща, колкото ви е необходимо.

Една от най-впечатляващите характеристики на Електрически кани WMF е иновативното LED осветление, което придава изискан и модерен вид на уреда. Това не само улеснява употребата в по-тъмни части на кухнята, но и добавя елегантен акцент към интериора.

За ваше удобство, каната разполага с функция за автоматично изключване след готвене, което гарантира безопасност и спокойствие дори когато сте забравили, че сте пуснали вода за кипене. Това не само предотвратява излишното консумиране на електроенергия, но и предпазва уреда от прегряване.

С двегодишна гаранция, Електрическата кана WMF 0413260011 LUMERO MULTI-WK е инвестиция, която гарантира дълготрайност и надеждност. Тя е перфектният избор за семейства, които търсят качествен и функционален уред, както и за млади професионалисти, които искат да добавят модерен акцент към своята кухня.

Ако сте в търсене на уред, който да се впише идеално в интериора на вашата кухня и да ви осигури бързо и лесно приготвяне на горещи напитки, не пропускайте да разгледате и другите Електрически кани в нашата гама. А за почитателите на марката WMF, предлагаме и други висококачествени продукти, които можете да откриете тук.

Във Верига магазини ЗОРА разбираме, че всяка покупка е важна и затова се стремим да предоставим на нашите клиенти само най-доброто. Електрическата кана WMF 0413260011 LUMERO MULTI-WK е проектирана да удовлетвори вкусовете и нуждите на всеки, като предлага комбинация от ефективност, стил и иновация. Изберете качество и функционалност за вашата кухня сега!




Виж още Електрически кани
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти