dēzl™ Headset - dezl Headset 100

dēzl™ Headset - dezl Headset 100

id s1800793
    Описание

    ЧУЙТЕ ПО-ДОБРЕ, ГОВОРЕТЕ ПО-ДЪЛГО

    Да направиш живота на пътя да звучи безкрайно по-добре е целта на dēzl Headset. Създадени за професионални шофьори на камиони, които искат изключително качество на звука, целодневен комфорт и удобството на лесното преобразуване на Вашите дежурни слушалки в напълно стерео слушалки.

    Конвертируемият дизайн две-в-едно се превключва лесно от слушалки за едно ухо към стерео слушалки за стандартна употреба (само за dēzl™ Headset 200).

    Превъзходният живот на батерията позволява до 50 часа непрекъснат разговор между зарежданията.

    Чуйте всичко. Активното шумопотискане осигурява ясна комуникация, дори в шумната кабина на камиона.

    Комфортът е от световна класа, с плюшена подложка за ушите от мемори пяна и регулируем микрофон.

    Свържете се безжично с Вашия съвместим смартфон, за да осъществявате и получавате hands-free обаждания.

    Използвайте включената поставка за съхранение, за да приберете слушалките и втората слушалка, когато не се използват.

    ДВЕ-В-ЕДНО (само за dēzl™ Headset 200)
    Бързо-освобождаващата се слушалка улеснява превключването от слушалки с едно ухо за шофиране към напълно стерео слушалки за аудио забавление по време на почивки. Не са необходими инструменти или допълнителен хардуер за промяна на конфигурациите.

    АУДИО С ANC
    Проектирани за аудио съвършенство в среда със силен шум от пътя, технологията ANC в слушалката и регулируемият микрофон блокират смущенията за кристално чисти разговори.

    МОЩНОСТ ЗА ДЪЛГИ РАЗГОВОРИ
    С до 50 часа живот на батерията, слушалките dēzl осигуряват щедро време за непрекъснат разговор между зарежданията. Гласът Ви вероятно ще изчезне преди батерията.

    ДИЗАЙН ЗА ШОФЬОРИ
    Безжичният, ергономичен дизайн е специално създаден за дълги разстояния с издръжлива, устойчива на корозия конструкция от неръждаема стомана. Плюшена възглавничка за ушите с мемори пяна и синтетична кожа осигурява комфорт през целия ден.

    HANDS-FREE ОБАЖДАНИЯ
    Вградената Bluetooth® безжична технология Ви позволява да сдвоите слушалките си със съвместимия си смартфон, така че да можете да осъществявате и приемате повиквания, без да сваляте ръцете си от волана.

    СЪХРАНЕНИЕ
    Тези първокласни слушалки се предлагат с удобна поставка за съхранение, която Ви позволява да окачите слушалките си, когато не се използват.

    ДОБАВЕТЕ САТЕЛНА НАВИГАЦИЯ
    Използвайте тази слушалка dēzl със сателитно навигационно устройство dēzl LGV (продава се отделно), така че подканите за навигация да могат безпроблемно да се слеят с аудио потока на слушалките и гласовите команди да се чуват през слушалките, за да управлявате навигатора, докато ръцете Ви останат на волана. Изисква се използване на приложението dēzl на Вашия съвместим смартфон.



    Някои юрисдикции регулират или забраняват използването на това устройство по време на шофиране – Ваша отговорност е да знаете и спазвате приложимите закони, където планирате да използвате това устройство
    Словесната марка и лого на Bluetooth са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е по лиценз.




    Виж още GPS Навигатори
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти