Дънна платка GIGABYTE A620M S2H socket AM5, DDR5

Дънна платка GIGABYTE A620M S2H socket AM5, DDR5

id s2451071
Описание

Започнете своето технологично приключение с новото поколение Дънни платки от GIGABYTE - моделът "Дънна платка GIGABYTE A620M S2H socket AM5, DDR5" е истинска находка за всеки ентусиаст и професионалист в света на компютърните технологии.

С тригодишна гаранция, тази дънна платка е създадена да издържи на времето и да предложи стабилност и надеждност в работата. Съвместима с 7-мо поколение AMD процесори, тя е идеалният избор за тези, които търсят актуализация на своята система с най-новите технологични иновации.

С поддръжка на памет DDR5, тази дънна платка предлага максимален капацитет от 96 GB и два слота за памет, което гарантира бързина и ефективност при обработка на данни. Максималната честота на паметта достига до 6400(OC) MHz, осигурявайки висока производителност дори и при най-тежките задачи.

За любителите на висококачествения звук, дънната платка разполага с вградено аудио Realtek 7.1 Surround Sound High Definition Audio CODEC, което обещава изключително аудио изживяване при игри, филми или музика. Вграденият Gigabit LAN осигурява бърза и стабилна мрежова връзка, като по този начин улеснява всяка онлайн дейност.

Разширяването на системата е лесно благодарение на наличието на 1 x PCIe 4.0 x16 слот и допълнителен PCI-E x1 слот, което позволява добавянето на мощни видеокарти или други периферни устройства. Също така, дънната платка предлага 4 x SATA 6Gb/s интерфейса и 1 x M.2 слот за бързи и надеждни SSD устройства.

С поддръжка на RAID 0,1,10, потребителите могат да настроят своите дискове за оптимална производителност и сигурност на данните. Конекторите за захранване са стандартни и лесни за инсталиране, а разнообразието от свързаност, включително HDMI, Display Port и VGA, гарантира съвместимост с широк спектър от дисплеи.

USB портовете са достатъчни за свързване на всички необходими устройства, с 2 x USB 3.2 Gen1 и 4 x USB 2.0. Форм факторът Micro ATX осигурява компактност и удобство при монтаж в различни корпуси.

Биосът на дънната платка е с капацитет 256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS, което предоставя интуитивен интерфейс и лесна настройка на системата. Това е дънната платка, която ще отговори на нуждите на сериозните геймъри, креативни професионалисти и технологични ентусиасти, които търсят производителност, надеждност и дългосрочна употреба.

Ако сте в търсене на надежден и мощен ъпгрейд за вашия компютър, "Дънна платка GIGABYTE A620M S2H socket AM5, DDR5" е перфектният избор за вас. Открийте още Дънни платки и разгледайте богатото разнообразие от Дънни платки GIGABYTE, за да изберете най-подходящата за вашите нужди.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където технологиите срещат бъдещето, а вие сте само на един клик разстояние от него. Изберете качество и производителност с GIGABYTE и станете част от технологичната революция днес!




Виж още Дънни платки за Intel процесори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти