Бойлер Tesy GCV 90 44 30 B12 TSR , Вертикален , 3 , 90 , C
Описание

Защо да се примирите с обикновен бойлер, когато можете да имате Бойлер Tesy GCV 90 44 30 B12 TSR, който е синоним на ефективност и надеждност? Верига магазини ЗОРА представя един изключителен продукт от доказаната марка Tesy, който ще превърне всяка баня в оазис на топлината.

С гаранция от цели 60 месеца, този вертикален бойлер предлага спокойствие и сигурност в дългосрочен план. Мощността му от 3 kW гарантира бързото загряване на водата, а вместимостта от 90 литра е идеална за семейства, които ценят комфорта на постоянно наличната топла вода. Размерите му (904/467/440 mm) позволяват лесно интегриране във всяка баня, без да заема прекалено много пространство.

Енергиен клас C на този модел е гаранция за оптимизирана консумация на електроенергия, което е от съществено значение в днешните времена на високи сметки за ток. Стъклокерамичното покритие на водосъдържателя осигурява дълготрайност и защита от корозия, а медният нагревател е залог за бързина и ефективност.

Механичното управление на бойлера е лесно за използване от всички възрасти, а регулируемият термостат позволява на потребителите да настроят идеалната температура на водата според техните предпочитания. Ключът за включване и изключване и вграденият термометър са допълнителни удобства, които правят модела още по-привлекателен.

Съобразявайки се с интересите и нуждите на потребителя, Бойлер Tesy GCV 90 44 30 B12 TSR е идеален за млади семейства, които търсят баланс между качество и цена. Той е също така отличен избор за възрастни хора, които предпочитат лесната употреба и надеждността на уредите в дома си. Стилът и дизайнът на бойлера са универсални и лесно се вписват във всяка баня, а неговите функции са разбираеми и удобни за всеки член на семейството.

При покупката на този бойлер, потребителите могат да бъдат сигурни, че инвестират в продукт, който ще им служи верно години наред. Това е особено важно за тези, които не желаят често да сменят уредите си и търсят дълготрайни решения за своя дом.

За да разгледате и други Бойлери Tesy, посетете нашия уебсайт и открийте многообразието от висококачествени продукти, които предлагаме. Ако пък желаете да разгледате още Бойлери от различни марки, нашата платформа предоставя богат избор, съобразен с всякакви нужди и предпочитания.

В заключение, Бойлер Tesy GCV 90 44 30 B12 TSR е уред, който съчетава в себе си качество, функционалност и стил. Той е създаден, за да удовлетвори нуждите на съвременните потребители и да им предостави удобството на топла вода по всяко време. Изберете надеждността и комфорта, които заслужавате, с този висококачествен продукт от Верига магазини ЗОРА.




Виж още Бойлери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти