Beoplay EX Black Anthracite - OTG
Икона нов продукт

Beoplay EX Black Anthracite - OTG

id s2617677
    Описание

    BEOPLAY EX

    Безжични слушалки от ново поколение

    Колкото универсални, толкова и красиви, тези слушалки с калъф за безжично зареждане и активно шумопотискане осигуряват дълбок звук и удобство в една елегантна опаковка.
     

    Comfortable fit


    Rain and sweatproof


    Made for multi-tasking

    SNUG FIT
    Комфорт, на който можете да разчитате

    Beoplay EX пасва. С вашия начин на живот и вашите уши. Изцяло новият ергономичен дизайн ви осигурява пълен комфорт веднага след изваждане от калъфа, а меките накрайници ви позволяват да слушате с часове без умора. Независимо дали ходите, тичате или скачате, силуетът осигурява стабилност, като същевременно остава плътно и плътно до ушите ви.
     
    АДАПТИВНО АКТИВНО ШУМОПОТИСКАНЕ
    Спокойствие

    Превърнете шумното пътуване с влак в момент на съсредоточаване. Или превърнете бягането си в медитативно преживяване. EX следи околния външен звук и се адаптира, за да го изключва, така че да можете да се наслаждавате на слушане без разсейване и на обаждания с най-високо качество - където и да се намирате. Искате да пуснете света навътре? Режимът "Прозрачност" се грижи за това само с едно докосване.
     


    ПОТЕНЦИАЛЕН ЗВУК
    Изглежда малък. Звучи могъщо.

    Beoplay EX надминава значително размера си, с по-пълни баси и ниво на детайлност, което е ненадминато за такава компактна форма. 9,2-милиметровият говорител във всяка слушалка осигурява мощ - навсякъде и винаги.


    ВОДОУСТОЙЧИВА КОНСТРУКЦИЯ
    Вода? Не се притеснявайте.

    Попаднали сте в проливен дъжд? Давайте. Beoplay EX остава водоустойчив в дълбочина до един метър в продължение на 30 минути и издържа на прах и пясък благодарение на качеството на изработката си със степен на защита IP57. Няма такова нещо като лошо време, а само неподходящи слушалки.


    МИКРОФОН
    Чисто? Кристално чисто.

    Внимателно позициониран така, че да е по-близо до устата ви, стикът съдържа шест микрофона, които ви позволяват да приемате и провеждате обаждания с увереност. Фонов шум? Интелигентната технология за формиране на лъча разграничава гласа ви от други звуци, така че винаги да сте кристално чисти.
    Най-доброто от стъкло

    Формата отговаря на функцията. Модата се среща с верността. Стъклената сензорна повърхност осигурява прецизност и ювелирна красота, а алуминиевият външен пръстен предлага защита и последен естетически завършек. Създаден, за да издържи дълго, създаден, за да бъде носен.


    ПРЕЦИЗНИ ДЕТАЙЛИ


    ДИЗАЙН, НАПОДОБЯВАЩ БИЖУ


    ЛИТОГРАФСКО ЛОГО


    ИСТИНСКО СТЪКЛО И АЛУМИНИЙ


    ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА
    С малко изминава дълъг път

    Слушайте до 6 часа с включен ANC или до 8 часа с изключен ANC. Когато дойде време за презареждане, просто поставете EX обратно в калъфа за безжично зареждане, за да се заредите за следващата игра. Общо 28 часа.


    СВЪРЗАНОСТ
    Бързо свързване. Бързо възпроизвеждане.

    Извадете слушалките от алуминиевия корпус и сте свързани. Толкова лесно. Насладете се на слушане с ниска латентност в Android и iOS с Bluetooth 5.2 и технологията aptX(TM) Adaptive. Можете да превключвате устройствата безпроблемно с многоточковото сдвояване. EX ви осигурява.
     

    ВКЛЮЧЕНИ В КУТИЯТА

    • Калъф за зареждане с безжичен Qi приемник
    • Слушалки: Леви и десни
    • USB-A/USB-C кабел за зареждане, 0,5 м
    • COMPLY™ Среден размер
    • Силиконови накрайници, 4 размера
    • Ръководство за бързо стартиране



    Виж още Слушалки
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти