Авторесийвър Pioneer SPH-10BT-DELUXE
Описание

Запознайте се с новото измерение на звука във вашата кола с Авторесийвър Pioneer SPH-10BT-DELUXE - иновацията, която преобразява всяко пътуване в незабравимо музикално преживяване. Открийте как високата технология на Pioneer се слива с функционалността, за да предложи уникално аудио изживяване докато шофирате.

С двугодишна гаранция, този авто ресийвър е проектиран да издържи на времето и да предоставя качествен звук с мощност от 4 х 50 W. Поддържаните аудио формати включват MP3, WMA и FLAC, което гарантира, че любимите ви песни ще звучат във висока резолюция, без значение от източника.

С интуитивния FM/AM тунер с RDS, ще имате бърз и лесен достъп до всичките си любими радиостанции, а с променящия се цвят на дисплея ВАРИО, интериорът на автомобила ви ще се превърне в истинско аудио-визуално шоу. Интегрираният Bluetooth модул позволява безжично свързване с мобилни устройства, за да може да говорите свободно по телефона или да стриймвате музика директно от вашия смартфон.

С USB порта, можете бързо и лесно да зареждате устройства или да възпроизвеждате музикални файлове директно от флашка. Всички тези характеристики са събрани в елегантен и модерен дизайн, който ще допълни стила на вашия автомобил.

Ако сте меломан на средна възраст, който цени качествения звук и технологичните иновации, Авторесийвър Pioneer SPH-10BT-DELUXE е създаден за вас. Той е идеален за тези, които искат да обновят аудио системата на своя автомобил без компромиси с качеството и функционалността.

Представете си как всяко пътуване се превръща в концертна зала, където звукът е толкова реалистичен, че се чувствате като част от музиката. Това е възможно с Авторесийвъри и CD плейъри от висок клас, какъвто е нашият модел. Изборът на този продукт не е просто покупка, а инвестиция във вашето ежедневие, която ще ви радва с всяко натискане на педала за газта.

Не пропускайте да разгледате и другите предложения от категорията Авторесийвъри и CD плейъри, за да намерите най-подходящия за вас модел. А ако сте фен на марката, разгледайте и останалите Авторесийвъри и CD плейъри Pioneer, които предлагаме.

Избирайки Авторесийвър Pioneer SPH-10BT-DELUXE, вие избирате не просто устройство за вашия автомобил, а партньор, който ще направи всеки километър по-забавен и наситен с качествен звук. Верига магазини ЗОРА ви предлага този продукт с гаранция за качество и удовлетворение, като ви осигурява най-доброто от света на автоаудиото.




Виж още Аудио системи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти