Аудио система Finlux FBS-100BLAST
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете всеки момент в незабравимо музикално преживяване? Представяме ви Аудио система Finlux FBS-100BLAST - вашата мобилна концертна зала, която ще ви позволи да се насладите на любимите си песни с кристално чист звук, където и да сте.

С гаранция от 24 месеца, тази преносима аудио система на марката Finlux е създадена да устои на времето и да предостави висококачествен звук с обща мощност от 100W (RMS). Четирите мощни колони, включително 2x12" високоговорителя и 2x3” високоговорителя, осигуряват богат и плътен звук, който може да запълни всяка стая или открито пространство.

С удобен LCD дисплей и възможност за управление чрез дистанционно, Аудио система Finlux FBS-100BLAST е идеалната компания за всяко събитие. Импедансът от 4 Ома гарантира стабилност и качество на звука, докато вграденият FM тунер с външна антена позволява лесно настройване на радиостанциите.

Съвременните технологии като Bluetooth връзка и USB порт предоставят възможност за свързване на различни устройства, а включеният безжичен микрофон превръща всяко събиране в караоке вечер. Цветът в класически черен придава елегантност и универсалност, което прави системата подходяща за всякакви интериори и събития.

Захранването на системата е стандартно за Европа - 220V-240V; 50/60Hz, а типът на батерията 7A/12V осигурява дълготрайност и надеждност при пренасяне и използване на открито. Аудио системи като тази от Finlux са идеални за меломани, които искат да се насладят на музика с високо качество навсякъде и по всяко време.

Ако сте млад човек или семейство, търсещо универсално решение за дома, градината или плажа, Аудио система Finlux FBS-100BLAST е перфектният избор. Тя ще ви позволи да създадете страхотна атмосфера за всяко парти или събитие, без да се притеснявате за качеството на звука или свързаността с други устройства.

Не позволявайте на тишината да владее вашите специални моменти. Открийте повече висококачествени Аудио системи Finlux и обогатете вашето аудио преживяване. За още страхотни предложения, разгледайте нашата селекция от Аудио системи, където качеството и иновациите се срещат, за да създадат неповторим звуков фон за вашите незабравими мигове.

С Аудио система Finlux FBS-100BLAST, вие не просто слушате музика - вие преживявате всяка нота и хармония. Вземете своята сега и преобразете всеки ден в празник на звука!




Виж още Аудио системи

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти