Аудио система Crown CAB-60HNDL

Аудио система Crown CAB-60HNDL

id s2565604
ОписаниеХарактеристики

Запитали ли сте се някога как звучи свободата? С аудио системата Crown CAB-60HNDL ще откриете нови хоризонти на музикалното изживяване, където и да сте!

Аудио системи не са просто устройства за възпроизвеждане на звук - те са мост между вас и музиката, която обичате. Crown CAB-60HNDL е създадена да ви предостави тази свързаност без усилие и с високо качество. Стилният черен дизайн и компактните размери на системата се вписват идеално във всяко пространство, докато двата 5-инчови високоговорителя гарантират мощен и ясен звук с обща мощност от 60W (RMS).

С вградения FM тунер, Crown CAB-60HNDL ви позволява да настроите любимите си радиостанции и да се насладите на разнообразие от музикални жанрове и новини. LCD дисплеят осигурява лесна навигация между функциите, а дистанционното управление добавя допълнително удобство, позволявайки ви да контролирате системата от разстояние.

За любителите на мобилността и свободата, Crown CAB-60HNDL предлага вградена батерия с капацитет 7.4V/4500mah, която осигурява дълги часове музика без нужда от захранване. Това прави системата идеален спътник за пикници, партита на открито или просто за слушане на музика в градината.

Свързаността е ключова, и тук Crown CAB-60HNDL не прави компромиси. Благодарение на Bluetooth функционалността, USB порта, четеца на карти и AUX входа, можете да възпроизвеждате музика от различни устройства и формати. Добавената стойност идва с безжичния микрофон, който превръща аудио системата в перфектния аксесоар за караоке вечери или презентации.

За тези, които търсят качество и универсалност, Аудио системи Crown предлагат надеждност и иновации. Ако желаете да разгледате и други модели, можете да намерите разнообразие от Аудио системи в нашия онлайн магазин.

Представете си аудио системата във вашия дом, където всяка вечер може да се превърне в незабравимо преживяване с приятели и семейство. Crown CAB-60HNDL е създадена да задоволи нуждите на музикалните ентусиасти, които ценят качеството и удобството. Независимо дали сте младеж, търсещ портативност и мощен звук за парти с приятели, или семейство, желаещо да се наслади на любимите си мелодии у дома, тази аудио система е идеалният избор.

С двугодишната гаранция, предлагана от Crown, можете да бъдете сигурни в инвестицията си. Аудио системата Crown CAB-60HNDL е не просто устройство, а ключ към безкрайния свят на музиката, който чака да бъде открит от вас. Насладете се на свободата да слушате любимите си песни с качество, което заслужавате.




Виж още Аудио системи

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти