ASUS TUF FA506IHR-HN028 15.6/R5 4600H/16G/512/1650

ASUS TUF FA506IHR-HN028 15.6/R5 4600H/16G/512/1650

id s2109083
Описание
{{{

ПО-УСТОЙЧИВ ОТ ВСЕКИ КОНКУРЕНТ

Готов за много сериозни игри и изключителна издръжливост при реална употреба, TUF Gaming A15 е високопроизводителен геймърски лаптоп. Оборудван с най-новите процесори AMD Ryzen™ 4000 Series и GeForce GTX видеокарти, игрите са бързи, плавни и изтласкват дисплея на нивото на IPS до максимални честоти. Въпреки че има по-малък и по-компактен корпус от предишните модели, този геймърски лаптоп има и батерия с по-голям капацитет, което гарантира разширена автономност. Ефективното самопочистващо се охлаждане, заедно с характерната за TUF издръжливост превръщат този лаптоп в надежден съюзник на всички геймъри.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ - ОГНЕВА МОЩ ЗА ВСЯКА СИТУАЦИЯ

Въоръжен със силата да се справи с всяка ситуация, лаптопът TUF Gaming A15 осигурява надеждна производителност за гейминг, стрийминг и всичко останало. Бърз 8-ядрен процесор AMD Ryzen™ 9 може да активира до 16 нишки за наистина сериозен мултитаскинг. Оборудван с процесори до мощната серия AMD Ryzen™ 4000, лаптопът може успешно да изпълнява всички потребителски задачи. В комбинация със специалната видеокарта GeForce GTX, той постоянно ви предлага много високи проценти на показване в широк спектър от много популярни видео игри. Ускорете времето за зареждане на вашата огромна колекция от игри със SSD решения за съхранение.

УСЪВЪРШЕНСТВАЙТЕ ВАШИЯ ОПИТ

Оборудван с мобилни процесори AMD Ryzen™ 4000 Series, изградени с най-съвременна 7nm технология, TUF Gaming A15 може лесно да се използва за всякакви задачи, от бързи игри до маратонни работни сесии. Процесорните ядра осигуряват достатъчно мощност за всяка задача, от ежедневна употреба до сериозни мултимедийни проекти или много бързи игри. Поемете контрола над работния си ден с мощния и рентабилен процесор AMD Ryzen.

БЪДЕТЕ ПО-ПРОИЗВОДИТЕЛНИ

Предлагайки поддръжка за до 32 GB двуканална DDR4-3200 памет, TUF Gaming A15 може лесно да изпълни всяка задача, включително зареждане на сериозни мултимедийни изображения. Високоскоростната RAM памет има достатъчно честотна лента, за да ви позволи да изучавате, предавате поточно съдържание и да сърфирате в интернет едновременно, осигурявайки по-високо общо ниво на производителност от предишните поколения.

ПРЕНОСИМОСТ – АВТОНОМНОСТ И УДЪЛЖЕНО ВРЕМЕ НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Въпреки че е оборудван с по-малък и по-лек корпус от предишните модели, A15 е оборудван с по-голяма батерия за по-голяма автономност.

ДИЗАЙН - ДИСКРЕТЕН И АТРАКТИВЕН

Два атрактивни варианта на дизайн предлагат на запалените геймъри високо ниво на свобода за да изрязят своя личен стил. Много фината шарка на пчелна пита около основата предлага допълнителна стабилност, като същевременно отразява шестоъгълните подсилващи елементи около корпуса, докато особено фините и елегантни покрития на подложката за длани му придават атрактивен и изчистен вид.

ТЕКСТУРА НА ПЧЕЛНА ПИТА

Текстурирана повърхност под формата на пчелна пита покрива дъното на шасито със стратегически разположени отвори, които играят ролята и на отвори за охлаждане.

МЕТАЛНО ПОКРИТИЕ

Много фините, контрастиращи довършителни елементи, които украсяват корпуса на лаптопа, му придават елегантен и футуристичен вид.

TUF ИЗДЪРЖЛИВОСТ

Издръжливостта спрямо военните стандарти прави всеки геймърски лаптоп TUF истински боец, готов за екстремна употреба.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ-ЗДРАВИНА ПО ВОЕНЕН СТАНДАРТ

За да се сдобият с името TUF Gaming, тези лаптопи трябва успешно да оцелеят в строга серия от тестове MIL-STD-810H, при които устройствата са изложени на падания, вибрации, влажност и екстремни температури, за да се гарантира здравината им. Надежден, дори и в най-суровите условия, A15 е повече от способен да издържи на неволни бутания и удари.

МИНИМАЛНИ ЩЕТИ ПРИ ПАДАНЕ

Тестовете за изпускане гарантират, че всеки TUF Gaming лаптоп може да устои на щети от неочаквани падания, удари и неравности по време на превоз и ежедневна употреба. За да отговарят на стандартите MIL-STD-810H, устройствата са тествани за издържане на падане от височина. Сложете A15 в раницата си и го носете през рамо със себе си навсякъде, с по-малко стрес и притеснения.

ДИСПЛЕЙ - РАЗШИРЕТЕ ВАШЕТО ЗРИТЕЛНО ПОЛЕ

С бърз IPS-панел, TUF Gaming A15 е идеален за динамични игри. Благодарение на технологията за адаптивно синхронизиране, честотата на опресняване на дисплея се синхронизира с честотата на кадрите на процесора, за да се намали забавянето, да се сведе до минимум забиването и да се елиминира визуалното накъсване. Свържете външен монитор за екстремен мултитаскинг чрез USB 3.2 Gen 2 Type-C™ и стартирайте филми, видеоклипове и игри с 4K Ultra HD резолюция на широкоекранни телевизори чрез HDMI 2.0b връзка.

КЛАВИАТУРА - ГЕЙМИНГ КЛАВИАТУРА

Въоръжете се с оптимизирана за десктоп клавиатура в стил игри. Единната RGB система за осветление ви позволява да изразите своя уникален личен стил, докато подчертаните клавиши WASD ви дават визуален пряк път към най-важните команди. Технологията Overstroke позволява по-бързо четене на клавиши за много по-бърза скорост на реакция и контрол без усилие. В съответствие със стандартите TUF, всеки ключ може да издържи сили до 20 милиона натискания, за превъзходна дългосрочна надеждност и точност.

АУДИО-ПОТАПЯЩ СЪРАУНД ЗВУК

Два модернизирани високоговорителя с четири отвора гарантират х1.8 пъти по-силен звук с х2.7 пъти по-дълбок бас от предишните поколения. DTS: X™ Ultra технологията осигурява 7.1-канален виртуален съраунд с висококачествен звук за аудио изживяване с театрално качество дори и със стерео слушалки. Вземете предимство пред враговете си като подобрите пространствената си ориентация или се насладете на нюансите на всички многопластови музикални изпълнения. До 8 предварително зададени режима за музика, филми и жанрове за игри спомагат допълнително за вашето музикално преживяване, докато вграденият еквалайзер ви позволява фина аудио настройка по ваше желание.

ОХЛАЖДАНЕ-ПОДОБРЕНО ОХЛАЖДАНЕ

Иновативно охлаждане гарантира, че всеки TUF Gaming лаптоп може да поддържа висока производителност и ефективност за дълъг период от време. Множество топлинни тръби и 3 радиатора отвеждат топлината от основните компоненти и я разсейват бързо дори по време на интензивни гейминг сесии. Самопочистващият се охлаждащ механизъм гарантира, че охладителната система на всяко устройство ще остане здрава в дългосрочен план, докато режимите на работа балансират производителността и нивата на шум за конкретната задача.

Охлаждане със самопочистване

Два тунела за прах в ръба на вентилаторите улавят частици прах и мръсотия и ги изтласкват от корпуса. Тези мерки подобряват цялостната стабилност на лаптопа, предотвратявайки натрупвания, които могат да компрометират ефективността на компонентите на вътрешната охладителна система. Самопочистващата се охладителна система гарантира дългосрочна надеждност, напълно заслужаваща емблемата на TUF.

Радиатори

Трите радиатора поддържат стабилна и надеждна производителност, дори по време на продължителни игри, където топлината може да компрометира вашите FPS стойности. По-издръжливият и мощен дизайн на шасито позволява добавянето на повече вентилационни отвори, увеличавайки въздушния поток през лаптопа.

Профили за сценарии на използване
Профили за сценарии на използване автоматично променят режимите на работа, за да оптимизират производителността и акустиката за различни игри и приложения. Турбо режимът използва най-високата скорост на вентилатора и часовниците за поддържане на максимална скорост, режимът Performance настройва часовниците и охлаждането за по-ниски нива на шум за игри, а тихият режим работи още по-тихо за по-лека работа и забавление. Можете да персонализирате Scenario Profiles, за да превключвате безпроблемно режимите въз основа на вашите предпочитания или да използвате клавишна комбинация, за да променяте режимите ръчно.

ОПЦИИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ - ЛЕСНО ДОБАВЯТЕ НОВИ КОМПОНЕНТИ

Подмяната на RAM модулите или SSD дисковете е опростена благодарение на много лесното отваряне на корпуса на системата, което ви дава бърз достъп до конекторите. Можете да премахнете винтовете от долната част на корпуса с обикновена отвертка, за да направите желаните промени. Специален винт за натискане повдига ъгъла на долния панел, което улеснява отделянето му. Добавяйте или променяйте лесно RAM модули или увеличете капацитета за съхранение на ултра-бързия SSD чрез добавяне на допълнително PCIe® устройство.

ИНТЕРФЕЙСИ - РАЗШИРЕНИ ОПЦИИ ЗА СВЪРЗВАНЕ

Разширените опции за свързване ви позволяват лесно да свързвате всичките си любими устройства, за да можете да работите навсякъде. Два интерфейса USB 3.2 Type-A ви позволяват да постигнете много високи скорости на пренос на данни, докато допълнителният USB 2.0 Type-A порт допълва серия от връзки за любимите ви периферни устройства. Bluetooth интерфейсите също ви позволяват да свързвате мишки, слушалки и други съвместими устройства към по-добре организирано безжично работно пространство. Използвайте USB 3.2 Gen 2 Type-C интерфейс™ с DisplayPort™ 1.4, за да прикачите ултрабърз монитор с поддръжка на G-SYNC™ и да се насладите на висока плавност в игрите. Сърфирайте в интернет с бърза и надеждна 802.11ac (2x2) Wi-Fi връзка.

ЕКСКЛУЗИВНИ СОФТУЕРНИ ПРИЛОЖЕНИЯ - УНИКАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ОПТИМИЗАЦИЯ И ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА СИСТЕМАТА

Armory Crate обединява функциите за управление на системата и осветлението за лесен достъп чрез едно приложение. Неговите обширни опции за персонализиране ви позволяват да променяте естетическите си ефекти, да оптимизирате профилите на играта и да коригирате аудио настройките си според вашите предпочитания. С профилите за сценарии на използване можете да дефинирате и персонализирате любимите си настройки, които автоматично регулират производителността и други настройки, когато стартирате любимите си приложения и игри. Поемете пълен контрол върху вашето потребителско изживяване и го персонализирайте напълно.

Спецификации

Процесор

Производител процесор AMD
Тип процесор Ryzen 5
Модел процесор 4600H
Архитектура Zen 2
Брой ядра 6
Номинална честота 3 GHz
Turbo Boost честота 4 GHz
Кеш 8192 kB
Технология процесор 7 нм
Вграден графичен процесор AMD Radeon™ Graphics

Дисплей

Диагонал дисплей 15.6 inch
Формат дисплей Full HD
Технология дисплей IPS
Скорост на обновяване 144 Hz
Яркост 250 нити
Покритие дисплей Anti-Glare
Touchscreen Не
Резолюция 1920 x 1080

Памет

Капацитет памет 16 GB
Вид памет DDR4
Брой слотове 2
Заети слотове 2
Честота 3200 MHz
Максимална поддържана памет 32 GB

Хард диск

Тип съхранение SSD
Капацитет SSD 512 GB
Интерфейс SSD PCI Express M.2

Видео карта

Тип видео памет Допълнителна
Видео чипсет nVidia GeForce GTX
Модел видео карта GTX 1650
Капацитет видео памет 4096 MB
Тип памет видео карта GDDR6
Технология видео карта DirectX 12 GeForce Experience

Мултимедия

Оптично устройство Не
Камера WEB HD
Аудио Стерео говорители Микрофон
Audio technologies DTS AI noise-canceling technology

Свързаност и портове

Портове 1 x HDMI 1 x RJ-45 1 x Audio Out/Микрофон 1 x USB 3.2 Type C Gen 2 3 x USB 3.2 Type A Gen 1
Мрежа 10/100/1000
Безжична връзка 802.11 ax 2x2
Версия Bluetooth 5.1

Software

Oперационна система NO OS

Общи характеристики

Серия ASUS TUF Gaming A15
Цифрова клавиатура Да
Тегло 2.3 Kg
Размери (W x H x D) 359 x 256 x 22.8 - 24.5 cm
Език клавиатура Международна клавиатура
Сигурност Kensington Lock TPM BIOS Administrator Password and User Password Protection
Включени аксесоари Адаптер 150W
Ключови характеристики Камера web Мултитъч пад Chiclet клавиатура RGB осветена клавиатура Честота на опресняване на екрана 144Hz Батерия 3 клетъчна - 48Wh
Цвят Графитено сиво
}}}


Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти