Trust GXT 711 Dominus product
НазадBROTRUST22523BROTRUST22523BROTRUST22523BROTRUST22523BROTRUST22523BROTRUST22523BROTRUST22523BROTRUST22523Напред
ОписаниеТехнически характеристики

 

 

Основни функции

  • Gaming бюро с висококачествено PU покритие
  • Ергономичен ъглов фронт за удобно позициониране на китката и предмишницата 116 см ширина на шкафа с фино текстурирана повърхност, лесно се монтира на 2 монитора
  • Стоманена рамка, висококачествен 18 мм плот от MDF и регулируеми по височина крака
  • Система за управление на кабела за да скриете и слагате кабелите си
  • Включени са допълнителни слушалки и държач за чаши
  • Лесно за настройване, стартиране на игри в нито един момент
  • Персонализирайте геймърското си бюро с включените 2 стикера:
  • Твърди червени и камуфлажни джунглата

 

 

Силно и здраво геймърско бюро за оптимален комфорт по време на игра
Оставете компютъра и периферните устройства да заемат централно място с Gaming Trust GXT 711 Dominus Gaming Desk. Седнал на това бюро, ще имате максимална повърхност с характеристики, които всички играчи ще оценят.

 

 

 

На повърхността
Dominus има висококачествено PU покритие. Фино текстурираната повърхност позволява оптимално функциониране на мишката: всяко малко движение е преведено перфектно на вашия екран. Също така 115 см бюрото лесно се вписва в два монитора, за да можете да играете на цял екран и да търсите стратегии за игри или да наблюдавате чата на другия екран.

 

 

 

 

Рамка от стомана
Стоманената рамка с висококачествен 18-милиметров плот от MDF се предлага с регулируеми на височина крака за перфектно ергономично седалище. Заобленият предни край гарантира, че можете оптимално да поставите китките и предмишниците на бюрото за безкраен комфорт. И вашият комфорт не спира там, бюрото включва допълнителна поставка за слушалка и чаша за чисто и организирано бюро по всяко време. Настанете се за дълга игрална сесия - вие сте заобиколени от всичко, от което се нуждаете.

 

 

 

 

Лесно се прави
Игралното бюро е лесно за настройка, така че да можете да започнете игри в всеки един момент. Стоманената рамка може дори да бъде персонализирана с двете включени стикери. Изберете твърдо червено или камуфлаж за джунглата, за да създадете уникален набор от игри! Системата за управление на кабелите гарантира, че бюрото ви няма да бъде претрупано с кабели за този краен лъскав вид на игрите.

 

Спецификации:
Общ размер (mm): 750 x 1160 x 760
Общо тегло: 19000 g

 
Виж още Бюра Trust

Технически характеристики

Тип:  Компютърно
Цвят:  Черен

Свързани продукти и тагове: