Nelke and the Legendary Alchemists Nintendo Switch product
НазадGCONGNELKEAOTNWSWITCHGCONGNELKEAOTNWSWITCHGCONGNELKEAOTNWSWITCHGCONGNELKEAOTNWSWITCHGCONGNELKEAOTNWSWITCHGCONGNELKEAOTNWSWITCHGCONGNELKEAOTNWSWITCHGCONGNELKEAOTNWSWITCHНапред

Игра за конзола Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World, за Nintendo Switch

  • Безплатна доставка
119.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристики

Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World ще те постави в ролята на Nelke von Lestamm, млада аристократка, която мечтае да стане алхимик, но за съжаление не притежава необходимите за целта таланти.

Не само, че ексцентричните алхимици са на разположение да помогнат за развитието на Westwald, но Nelke ще разчита на тях, за да разгадае мистерията с дървото Granzweit. Основните персонажи от Dusk сериите - Ayesha Altugle, Escha Malier, Logix Ficsario, Shallistera Argo и Shallotte Elminus са само част от дружината, с която тя ще има удоволствието да работи. Още алхимици предстои да бъдат разкрити от други Atelier заглавия като Salburg, Mysterious и Arland trilogies.

Играчите ще се нуждаят от пари, за да развият земята и да построят нови съоръжения, но също така ще им е необходима помощта на добре известни алхимици. Изпращайки алхимици през различни земи, за да събират материали и да ги синтезират, Nelke получава приходи от продажбата на крайния продукт в един от магазините на Westwald. С нарастването на населението на града играчите могат да построят ателиета, магазини, забележителности, пътища и много други.
Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти