Видеорегистратор Xmart CDR212G
Описание

Запечатайте всеки момент от пътешествията си с перфектна яснота! Представяме ви Видеорегистратор Xmart CDR212G - надеждният съпътник за всеки автомобилист, който цени безопасността и иска да запише своите пътни приключения с висока резолюция.

С 24 месеца гаранция, този видеорегистратор на марката Xmart е създаден да издържа на изпитанията на времето и пътя. С компактен 2-инчов дисплей, който е равен на 2.50 см, устройството е достатъчно малко, за да не пречи на видимостта, и едновременно с това достатъчно голямо, за да може да преглеждате записите с лекота.

Съвместимостта с microSD карти позволява лесно и бързо прехвърляне на файловете от устройството на компютър или други медийни устройства. Разделителната способност на видеото е 1920x1080, което означава, че ще запишете всеки детайл в пълна HD качество. А с 140° ъгъл на заснемане, видеорегистраторът обхваща широк панорамен изглед, като по този начин не оставя нищо извън обсега на камерата.

За да улови и най-тихите звуци, Xmart CDR212G е оборудван с вграден микрофон, който гарантира, че ще запишете не само визуалната, но и аудио част от вашите пътешествия. Това е особено полезно при необходимост от доказателства в случай на пътно-транспортни произшествия.

Когато става въпрос за Видеокамери, Xmart предлага качество, което може да се доверите. И ако искате да разгледате още продукти от тази марка, посетете Видеокамери Xmart и открийте устройство, което отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Потребителите, които избират Видеорегистратор Xmart CDR212G, са хора, които държат на сигурността и искат да се чувстват защитени във всяка ситуация. Те са водачи от всякаква възраст, които ценят технологиите и са готови да инвестират в устройства, които предлагат спокойствие и увереност на пътя. Този видеорегистратор е идеален за семейства, които пътуват често и искат да запазят спомените от своите пътешествия, както и за професионални шофьори, които искат да документират своята работа.

Стилът и тоналността на този продукт са насочени към практичния потребител, който търси надеждност и функционалност. Мотивите за покупка са свързани със защитата и сигурността, както и с желанието за заснемане на качествени видеозаписи, които могат да послужат като незаменим доказателствен материал. Продуктът е с дълъг жизнен цикъл и потенциал за повторна покупка, тъй като клиентите често търсят надеждност и дълготрайност в техните инвестиции за автомобила.

Бариерите пред покупката могат да бъдат свързани с липсата на технически познания, но Xmart CDR212G е създаден да бъде интуитивен и лесен за използване, като по този начин премахва всякакви притеснения относно сложността на устройството. С този видеорегистратор вие не просто купувате продукт, вие инвестирате в своята спокойна и безопасна пътна обстановка.




Виж още Видеокамери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти