Тиган WMF 0741076290 PROFISELECT 24CM
Икона нов продукт

Тиган WMF 0741076290 PROFISELECT 24CM

id s2623981
Описание

Запитали ли сте се някога какво прави един тиган не просто добър, а изключителен? Отговорът е в детайлите, а Тиган WMF 0741076290 PROFISELECT 24CM е майстор в тях.

Изработен от висококачествени материали, този тиган е синоним на издръжливост и лесна поддръжка. Неговата неръждаема стомана не само гарантира дълготрайност, но и придава елегантен блясък на всяка кухня. Със своята незалепваща повърхност, тиганът обещава здравословно готвене с минимално количество мазнина и лесно почистване след употреба.

Ергономичната дръжка е проектирана така, че да осигурява удобен захват, а топлоустойчивостта ѝ позволява безопасно манипулиране дори и при високи температури. Стилът на тигана е модерен и минималистичен, с изтънчен контраст между черния интериор и светлия екстериор, което го прави стилен акцент във всяка кухня.

С размер от 24 см, тиганът е идеален за разнообразни кулинарни задачи - от пържене и задушаване до попържване на различни съставки. Придружен от гаранцията от 24 месеца, той е не просто кухненски уред, а инвестиция в качеството на всяко ястие.

Като продукт на WMF, този тиган носи със себе си репутацията на марка, известна с производството на висококачествени кухненски принадлежности. Това е знак за надеждност и доверие от страна на клиентите.

Ако сте млади професионалисти или семейство, което цени качествените и функционални кухненски принадлежности, Тиган WMF 0741076290 PROFISELECT 24CM е идеалният избор за вас. Той ще се превърне във ваш незаменим помощник, който ще ви спести време и усилия при приготвянето на любимите ви ястия.

Открийте още висококачествени Тигани и разширете вашия кулинарен арсенал. За още по-голям избор, разгледайте нашата селекция от Тигани WMF, където качеството и стилът вървят ръка за ръка.

Верига магазини ЗОРА ви предоставя всичко необходимо, за да превърнете всяко кулинарно приключение в успех. Потопете се в света на готвенето с увереност, знаейки, че сте избрали не само тиган, но и партньор в кухнята, който ще ви служи верно години наред.




Виж още Тигани
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти