Телевизор Finlux 40-FFB-4561 Full HD , LED  , 40 inch, 100 см, 1920x1080 FULL HD

Телевизор Finlux 40-FFB-4561 Full HD , LED , 40 inch, 100 см, 1920x1080 FULL HD

id s2399950
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете вечерите си в истинско кино изживяване? С телевизор Finlux 40-FFB-4561 Full HD, вашият дом ще се превърне в център за забавление, където всяка картина оживява с невероятна яснота.

Този стилен и съвременен LED телевизор се отличава с 40-инчов (100 см) екран, който предлага висока резолюция от 1920x1080 FULL HD. Изображенията са кристално чисти и детайлни, което гарантира, че нито един момент от любимите ви филми и сериали няма да остане незабелязан.

С два HDMI входа, телевизорът Finlux ви позволява лесно да свържете игрови конзоли, Blu-ray плейъри или други устройства, за да разширите своето домашно забавление. Един USB порт пък предлага възможност за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание директно от вашия флаш диск.

С енергиен клас E, този телевизор е проектиран да бъде ефективен, като осигурява ниска годишна енергийна консумация от само 37 kWh/1000h. Това означава, че можете да се наслаждавате на дълги часове забавление, без да се притеснявате за високи сметки за електричество.

С вградения цифров тунер DVB-T/C/MPEG4, телевизорът Finlux осигурява достъп до широка гама от цифрови канали без нуждата от допълнително оборудване. Двата вградени говорители пък предлагат качествен звук, който допълва визуалното изживяване.

За тези, които обичат да персонализират своята домашна техника, телевизорът е VESA съвместим, което позволява лесно монтиране на стена. Черният цвят и елегантният дизайн се вписват безпроблемно във всяко помещение и интериор.

Идеален за семейства, които търсят висококачествено забавление, или за млади професионалисти, които искат да се отпуснат след напрегнат ден, телевизорът Finlux 40-FFB-4561 Full HD е перфектният избор за всеки, който цени качеството и функционалността.

За да разгледате и други модели, които да отговорят на вашите индивидуални нужди, посетете нашия каталог с Телевизори. А ако сте вече влюбени в марката Finlux, разгледайте нашите предложения за Телевизори Finlux, където ще откриете разнообразие от модели, отговарящи на високите стандарти на марката.

С 24 месеца гаранция, телевизорът Finlux 40-FFB-4561 Full HD е инвестиция, която ще ви служи верно и ще ви осигури безброй часове на удоволствие. Отдайте се на заслужената релаксация и вълнуващи моменти със семейството и приятелите, избирайки качество, което се доверява.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти