Телефон Gigaset A170
Описание

Искате ли да притежавате телефон, който съчетава класически дизайн с модерна функционалност? Представяме ви Телефон Gigaset A170 - вашето надеждно средство за комуникация в ежедневието.

Произведен от немската марка Gigaset, известна със своите висококачествени продукти, този стационарен телефон е идеален за дома или офиса. Със своята безжична технология, той предлага свобода на движение до 50 метра от базата, което означава, че можете да продължите разговорите си навсякъде без прекъсване.

Освен това, Телефон Gigaset A170 се отличава с впечатляващо време за работа - до 18 часа в режим на разговор и до 200 часа в режим на готовност. Това означава, че телефонът ви ще бъде винаги на разположение, когато имате нужда от него.

Екранът на устройството позволява лесно разпознаване на номерата, а паметта за 50 номера е достатъчно голяма, за да съхраните всички важни контакти. ДЕКТ технологията гарантира отлично качество на звука без намеса от други устройства, което прави Телефон Gigaset A170 надежден избор за вашите комуникации.

Този телефон е идеален за хора от всички възрасти, които търсят удобство и функционалност в едно. Независимо дали сте зает професионалист, който се нуждае от надежден телефон в офиса, или възрастен човек, който предпочита лесно управление и ясен звук, Телефон Gigaset A170 е проектиран да отговори на вашите нужди.

За тези, които обичат да разговарят с приятели и семейство, дългото време за разговор гарантира, че няма да бъдете прекъснати в най-важния момент. А за тези, които не обичат често да зареждат устройствата си, дългият живот на батерията в режим на готовност е истинско удобство.

Придобивайки Телефон Gigaset A170, вие инвестирате в качество и надеждност. С двугодишната гаранция, която се предлага с този продукт, можете да сте сигурни, че вашата инвестиция е защитена.

И ако искате да разгледате още Стационарни телефони или да откриете други продукти от марката Gigaset, посетете нашия уебсайт. Ние в Стационарни телефони Gigaset предлагаме разнообразие от модели, които да отговорят на вашите специфични нужди.

Изберете Телефон Gigaset A170 за своя дом или офис и се насладете на комбинацията от традиционен стил и съвременна технология. Този телефон не само ще улесни вашето ежедневие, но и ще добави елегантен акцент към вашия интериор. Свържете се със света по един по-стилен и функционален начин!




Виж още Безжични телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти