Разклонител ЕТС 3X16A 3M 13031
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да умножите удобството в дома си? Представяме ви Разклонител ЕТС 3X16A 3M 13031 – вашето надеждно решение за електрически уреди.

С бял, елегантен дизайн, този разклонител на марката ЕТС е създаден да се впише безпроблемно в интериора на вашия дом или офис. С три гнезда и дължина на кабела от 3 метра, той предлага гъвкавост и свобода при разполагането на вашите електрически устройства.

Защитата на най-малките е важна, затова разклонителят разполага с детска защита, която предотвратява случайни инциденти. Въпреки че не разполага със защита от пренапрежение и ключ, този модел е съобразен с работното напрежение от 220V и максимален ток от 16A, което го прави подходящ за повечето домакински нужди.

С три проводника и сечение 3 x 1.5 mm2, Разклонител ЕТС 3X16A 3M 13031 гарантира безопасност и надеждност при ежедневната употреба. И не на последно място, продуктът идва с 6 месеца гаранция, което ви дава допълнителна сигурност при покупката.

Независимо дали сте млад професионалист, който се нуждае от множество електронни устройства наоколо, или семейство с деца, търсещо безопасни решения за своя дом, този разклонител е идеален за вас. Той ще улесни вашето ежедневие, осигурявайки достатъчно места за зареждане на устройства, без да се налага постоянно преместване и изключване на вече включени апарати.

За тези, които обичат да поддържат ред и естетика в своето пространство, дължината на кабела позволява лесно скриване и организиране, без да се налага да има кабели разхвърляни навсякъде. Изборът на Разклонители ЕТС е израз на грижа за детайла и функционалността.

Повишете комфорта и безопасността във вашето пространство с Разклонител ЕТС 3X16A 3M 13031. Открийте повече от тази категория и марка, като посетите Разклонители ЕТС и разгледайте разнообразието, което предлагаме.

Не позволявайте ограниченията на пространството да ви спират от това да имате всичко необходимо под ръка. С Разклонители от Верига магазини ЗОРА, вие сте само на един клик разстояние от удобството, което заслужавате.

Изберете качеството и надеждността на Разклонител ЕТС 3X16A 3M 13031, за да се насладите на безпроблемното използване на вашите електрически устройства във всеки един момент.




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти