Прахосмукачка робот Viomi S9 UV White (V-RVCLMD28D)

Прахосмукачка робот Viomi S9 UV White (V-RVCLMD28D)

id s2223193
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с бъдещето на домашното почистване – Прахосмукачка робот Viomi S9 UV White (V-RVCLMD28D), която превръща ежедневната грижа за чистотата в удоволствие. Създадена от иновативния бранд Viomi, този уред е синоним на ефективност и интелигентност в света на роботите прахосмукачки.

С двегодишна гаранция, този модел е идеалният спътник в битката с праха и мръсотията. С ниво на шум между 68 и 76 dB, Viomi S9 UV White гарантира тиха работа, което я прави подходяща и за домове с малки деца или домашни любимци. Освен това, със своята станция за самопочистване с капацитет от 3 литра, тя осигурява дълготрайна и безпроблемна работа.

Контейнерът за прах на робота е с обем от 550 мл, а контейнерът за вода – също 550 мл, което дава възможност за ефективно почистване на различни повърхности. Иновативният 2 в 1 контейнер предлага разделение на 300 мл за прах и 250 мл за вода, което улеснява управлението на ресурсите. Мощният мотор с капацитет на батерията от 5200 mAh и мощност 2700 Pa осигурява дълготрайност и сила при почистването.

Сред аксесоарите са включени четири нива на мощност и три нива на напояване на мопа, което позволява персонализиране на почистването в зависимост от нуждите на вашия дом. Подобрената лазерна навигация LDS и възможността за работа с приложението Mi Home превръщат управлението на робота в истинско удоволствие. Автоматичното зареждане и времето на работа от 180 минути осигуряват безпрекъсната готовност на устройството да се справи с всяка задача.

Картографирането на до пет карти и S/Y двойните модели за почистване гарантират, че всеки ъгъл на вашия дом ще бъде безупречно чист. Типът робот е специално проектиран, за да отговори на най-високите изисквания за качество и ефективност.

Ако търсите уред, който да спести време и усилия, Прахосмукачка робот Viomi S9 UV White е перфектният избор. Тя е идеална за заети професионалисти, които ценят свободното си време и предпочитат да го прекарват в приятни занимания, вместо в домакински задължения. Също така, е подходяща и за семейства, търсещи удобство и хигиена в ежедневието си.

Открийте повече Роботи прахосмукачки Viomi и се уверете, че вашият дом може да блести от чистота без никакви усилия от ваша страна. За още предложения в категорията, можете да разгледате нашия асортимент от Роботи прахосмукачки и да изберете най-подходящия за вашите нужди.

Във Верига магазини ЗОРА сме посветили време и внимание, за да изберем продукти, които не само улесняват ежедневието, но и придават стил и модерност на вашия дом. Прахосмукачка робот Viomi S9 UV White е пример за високотехнологично решение, което съчетава функционалност и дизайн, за да предложи на клиентите ни непревъзходно почистване.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти