Мобилен телефон Nokia 150 Dual Sim 2023, Син
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Nokia 150 (2023)
Много функции в здрав, ергономичен корпус и непреходен дизайн.

Мобилният телефон, който е една класа над останалите. Nokia 150 има първокласен модерен дизайн и същевременно е защитен от ежедневните удари. Дълготрайната батерия и ергономичната форма осигуряват удобството да пишете съобщения или да говорите с часове. Уловете момента с основната камера или се отпуснете с малко музика.

Издържа изпитанията на времето
Телефон, който издържа по-дълго, има нужда от непреходен дизайн. Nokia 150 постига точно това с комбинация от елегантен стил и метални бутони за навигация. А благодарение на здравия корпус, изработен от цветен материал, той е готов да посрещне всички ежедневни предизвикателства.

Продължаване на разговора
Прекарайте целия ден в приятни разговори с батерия от 1450 mAh. Благодарение на ергономичния си дизайн, телефонът приляга удобно през целия разговор. Също така има и тактилна клавиатура, памет за 2000 контакта и 500 SMS-а, за да изпращате колкото искате съобщения.

Няма неподходящ момент за слушане на музика
Пуснете си местна радиостанция с FM радио или се насладете на любимите си песни с MP3 плейър. Независимо дали използвате слушалките или високоговорителя, можете да слушате музика по всяко време.

Улавяйте най-прекрасните мигове от живота
Никога не знаете кои моменти могат да се превърнат в безценни спомени. С основната камера и светкавица винаги сте готови да уловите момента. И тъй като снимките се записват на MicroSD карта, можете да ги качите на компютъра, за да ги съхранявате и да ги споделяте.




Виж още Мобилни телефони

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти