Компютър Apple iMac 24" M3 512GB Blue mqrr3 , 24.00 , 512 SSD , 8 , Apple M3 10-Core GPU , Mac OS

Компютър Apple iMac 24" M3 512GB Blue mqrr3 , 24.00 , 512 SSD , 8 , Apple M3 10-Core GPU , Mac OS

id s2538855
Описание

Запознайте се с бъдещето на компютърната технология с новия Apple iMac 24" M3, който превръща всяко пространство в модерен офис или дизайнерско ателие. Със своя стилен син цвят и изключително тънък профил, този iMac е не просто компютър – той е произведение на изкуството.

С гаранция от 24 месеца, iMac 24" M3 предлага впечатляващ 24-инчов (60.96 см) дисплей с резолюция от 4480x2520 пиксела, който оживява всяка детайл с невероятна яснота и богати цветове. Процесорът Apple M3 Octa Core гарантира бързина и ефективност, а с 512GB SSD памет и 8GB RAM, мултитаскингът и съхранението на големи файлове стават детска игра.

Графичната карта Apple M3 10-Core GPU осигурява изключителна производителност за графичен дизайн, видео обработка и игри. Mac OS операционната система пък предлага интуитивен и сигурен интерфейс, като с Wi-Fi връзката, вие сте винаги свързани със света.

Този iMac е идеален за професионалисти в сферата на дизайна и мултимедията, както и за домашни потребители, търсещи висококачествен и надежден компютър. Той е перфектен за хора, които ценят естетиката и иновациите, и искат да инвестират в продукт, който съчетава и двете.

За всички, които търсят надеждни и стилни настолни компютри, iMac 24" M3 е верният избор. Неговата мощ и красота са вдъхновени от нуждите на съвременните творци и бизнес професионалисти. Ако искате да разгледате още продукти от категорията, посетете нашия уебсайт за Настолни компютри и открийте множество възможности, които да задоволят вашите изисквания.

Избирайки APPLE, вие залагате на качество и иновация. Разгледайте нашата селекция от продукти на марката, като посетите Настолни компютри APPLE, и се уверете, че правите инвестиция, която ще ви служи верно години наред.

С Apple iMac 24" M3, вие не просто купувате компютър – вие инвестирате в инструмент, който ще разшири вашите творчески и професионални граници. Независимо дали сте самостоятелен предприемач, дизайнер, фотограф или просто ценител на високите технологии, този iMac ще ви помогне да реализирате вашите идеи с лекота и стил.

Не пропускайте възможността да се докоснете до бъдещето сега. Apple iMac 24" M3 е тук, за да преобрази вашето работно място и да ви предостави изживяване, което съчетава технология и красота в едно. Открийте нови хоризонти с водещата технология на APPLE и се насладете на безпроблемна работа и забавление.




Виж още Настолни компютри
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти