Калъф Cellularline VOYAGER СИН ВОДОУСТОЙЧИВ
Описание

Защитете Вашия смартфон от водата и направете всяко приключение безгрижно с Калъф Cellularline VOYAGER СИН ВОДОУСТОЙЧИВ. Този аксесоар е не просто калъф, той е Вашият надежден спътник във всяко пътешествие, където водата е част от забавлението.

Съвместимостта със смартфони с размери до 8 cm x 15.5 cm гарантира, че Вашият телефон ще се впише идеално. Благодарение на сертификацията IPX8, можете да се потопите до 20 метра дълбочина без да се притеснявате за сигурността на устройството си. Представете си всички подводни снимки и видеа, които можете да запечатате с този калъф за телефони.

Иновативният ултра-чувствителен материал на калъфа позволява безпроблемно използване на функциите на Вашия телефон, включително 3D докосване и отключване с пръстов отпечатък, дори и през калъфа. Това означава, че няма да пропуснете нито едно важно съобщение или обаждане, докато се наслаждавате на водни спортове или просто се отпускате на плажа.

Меката структура на калъфа улеснява поставянето на смартфона, а специалният гръб осигурява допълнителен захват, което е идеално за заснемане на тези перфектни водни селфита. Добавената каишка за китка предлага допълнителна сигурност, така че да не се притеснявате, че ще изгубите телефона си във водата.

Ако сте активен човек, който обича приключенията и не иска да се ограничава от страха да повреди технологията си, този калъф е създаден за Вас. Той е идеален за хора на всяка възраст, които ценят свободата да бъдат във вода, без да се притесняват за сигурността на своите устройства. Независимо дали сте любител на водните спортове, плажен туризъм или просто искате да запазите спомените си сухи и безопасни, Калъф Cellularline VOYAGER е Вашият незаменим аксесоар.

Открийте още Калъфи за телефони Cellularline и изберете най-подходящия за Вашите нужди и стил. Не позволявайте на водата да ограничава Вашите емоции и спомени, инвестирайте в качествена защита с Калъф Cellularline VOYAGER и продължете да създавате незабравими моменти с Вашия смартфон.

За още варианти на Калъфи за телефони, посетете нашия сайт и разгледайте широката гама продукти, които предлагаме. Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и иновацията се срещат, за да предложат на клиентите най-доброто от света на аксесоарите за мобилни устройства.




Виж още Kалъфи, Протектори за телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти