Калъф Cellularline VOYAGER БЯЛ ВОДОУСТОЙЧИВ
Описание

Защитете своя смартфон от водата и направете всяко приключение безгрижно с калъфа Cellularline VOYAGER! Този бял водоустойчив калъф е идеалният спътник за активния човек, който обича да заснема моментите под вода или просто иска да защити своя телефон от непредвидени ситуации.

Съвместимостта на калъфа с размери 8 cm x 15.5 cm гарантира, че вашето устройство ще пасне идеално, а сертификацията IPX8 дава увереност, че можете да потопите телефона си на дълбочина до 20 метра без да се притеснявате за неговата безопасност. Калъфи за телефони като този от Cellularline са не само практични, но и иновативни, благодарение на новия ултра-чувствителен материал, който е съвместим със закалени стъкла и 3D докосване, и дори позволява отключване с пръстов отпечатък.

Меката и гъвкава структура на калъфа улеснява поставянето му, а специално изработеният гръб осигурява по-сигурен захват, което е идеално за заснемане на перфектните водни селфита. Не забравяйте да използвате приложената каишка за китка, за допълнителна сигурност при вашите подводни приключения.

Този калъф е перфектният избор за хора, които ценят свободата и искат да запазят своите устройства защитени по всяко време. Без значение дали сте спортист, авантюрист или просто искате да се наслаждавате на плажа без притеснения, Cellularline VOYAGER е тук, за да ви служи верно. Калъфи за телефони като този са идеалният подарък за всеки, който обича да бъде в крак с технологиите, докато се наслаждава на активен начин на живот.

Ако търсите разнообразие от качествени Калъфи за телефони Cellularline, Верига магазини ЗОРА предлага широка гама продукти, които ще отговорят на вашите нужди и ще допринесат за стилния и функционален вид на вашето устройство.

Изберете качеството и иновациите с калъф Cellularline VOYAGER и се насладете на свободата да заснемате, играете и комуникирате, където и да сте. Защитете своя ценен смартфон и се уверете, че той ще бъде сигурен във всяка ситуация. Независимо дали сте на плажа, край басейна или в дъждовния град, този калъф е вашата надеждна защита.




Виж още Kалъфи, Протектори за телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти