Калъф Cellularline Chroma Samsung Galaxy A35 черен
Икона нов продукт
Описание

Защо да се задоволявате с обикновен калъф, когато можете да придадете стил и индивидуалност на вашия Samsung Galaxy A35? Представяме ви Калъф Cellularline Chroma - перфектната комбинация от елегантност и защита за вашия смартфон.

Design and Aesthetics:

Този калъф притежава изтънчен черен цвят, който придава класически и универсален вид на вашия телефон. Със своята рафинирана текстура, той не само изглежда стилно, но и осигурява по-добро сцепление, което намалява риска от падане. Слабият профил на калъфа позволява запазването на оригиналната форма на телефона, без да добавя излишен обем.

Construction and Material:

Изработен от издръжливи материали, Калъф Cellularline Chroma предлага надеждна защита за ежедневна употреба. Мекото покритие на допир увеличава комфорта при държане на устройството. Точните изрезки гарантират, че камерата, портът за зареждане и страничните бутони са лесно достъпни.

Protection and Functionality:

Този калъф е проектиран да предпазва устройството от надрасквания, прах и леки удари. Вдигнатите ръбове около камерата и предната част помагат за защита на екрана и камерата от плоски повърхности. Гъвкавият материал улеснява поставянето и махането на калъфа.

Compatibility and Branding:

Специално адаптиран за Samsung Galaxy A35, калъфът гарантира плътно и сигурно прилягане. Брандирането е сдържано с логото на Cellularline, дискретно поставено на гърба. Допълнително, калъфът се отличава с надписа "MY CHROMA" на гърба за уникален вид.

Общо взето, Калъф Cellularline Chroma цели да предложи баланс между стил, функционалност и защита, без да добавя ненужен обем към Samsung Galaxy A35. Независимо дали сте млад професионалист, студент или просто ценител на качествените аксесоари, този калъф ще отговори на вашите нужди и ще подчертае вашата индивидуалност.

Открийте още Калъфи за телефони Cellularline и защитете своя телефон със стил. А за още по-голям избор, разгледайте нашите предложения за Калъфи за телефони, където ще намерите разнообразие от модели и цветове, съобразени с последните тенденции.

С Калъф Cellularline Chroma вашият Samsung Galaxy A35 ще бъде защитен и стилен. Изберете качество и дизайн, които правят разлика!




Виж още Kалъфи, Протектори за телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти