Хладилник с фризер Liebherr KGNsff 57Z03 , 371 l, F , No Frost , Сив

Хладилник с фризер Liebherr KGNsff 57Z03 , 371 l, F , No Frost , Сив

id s725700
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на свежест и модерен дизайн? Представяме ви Хладилник с фризер Liebherr KGNsff 57Z03, който съчетава елегантност и иновативни технологии в едно. Със своя обем от 371 литра, този хладилник е идеален за семейства, които ценят качеството и искат да съхраняват храната си по най-добрия възможен начин.

С полезен обем на хладилната част от 268 литра и фризер с обем 103 литра, този уред отговаря на нуждите на активния и забързан живот. Вентилираната система за охлаждане поддържа равномерна температура, а No Frost технологията във фризерната част предотвратява натрупването на лед и иней, което означава, че размразяването вече не е ваша грижа.

Енергийният клас F гарантира, че уредът е икономичен, с годишна консумация от едва 317 kWh. Размерите на хладилника са оптимизирани за максимално удобство - 2015 мм височина, 600 мм широчина и 675 мм дълбочина. Освен това, LED осветлението в хладилната част осигурява ясна видимост на всички нива, а поставката за бутилки е удобна за съхранение на напитки.

Със своя сив цвят, хладилникът се вписва перфектно във всяка кухня, като добавя модерен и стилен акцент. Нивото на шум от 37 dB е почти незабележимо, което означава, че уредът няма да наруши домашния ви мир и спокойствие. Възможността за обръщане на вратите пък предоставя допълнителна гъвкавост при позиционирането на хладилника в пространството.

Дисплеят в хладилната част улеснява контрола и настройките, а вентилаторът гарантира оптимално разпределение на студения въздух. Зоната с нулева температура е идеална за съхранение на чувствителни продукти като месо и риба, като поддържа тяхната свежест за по-дълго време.

С пет стъклени рафта, три чекмеджета и отделение за зеленчуци, този хладилник предлага множество възможности за организация на продуктите. Капацитетът на замразяване от 10 кг за 24 часа е впечатляващ и позволява бързо замразяване на голямо количество храна.

За тези, които търсят качество и функционалност, Хладилници с фризер Liebherr са отличен избор. Открийте разнообразието на модели и намерете перфектния за вас, като посетите нашия уебсайт: Хладилници с фризер Liebherr.

Избирайки Хладилник с фризер Liebherr KGNsff 57Z03, вие инвестирате в дълготрайност, надеждност и ефективност. Той е създаден да удовлетвори нуждите на съвременните домакинства, където всеки член на семейството има своите предпочитания и изисквания към храната. За повече информация и още продукти от категорията, посетете: Хладилници с фризер.

Със своята функционалност и стил, Хладилник с фризер Liebherr KGNsff 57Z03 е идеалният избор за всеки, който иска да превърне кухнята си в пространство на комфорт и иновации. Насладете се на свежи продукти всеки ден и качество, на което можете да разчитате.




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти