Филтър Nitec T 490
Описание

Искате ли да осигурите дълготрайна ефективност и чистота на вашия дом? Открийте перфектния помощник в лицето на Филтър Nitec T 490, специално създаден за моделите прахосмукачки FINLUX mod. FVC-450P.

Поддържането на дома винаги е предизвикателство, особено когато сте заети с работа, семейство и лични ангажименти. Затова е важно да разполагате с качествени аксесоари, филтри и консумативи, които да улеснят ежедневието ви. С комплекта филтри от Nitec, състоящ се от 5 броя торбички и 2 микрофилтъра, вие получавате висококачествено решение, което гарантира оптимална работа на вашата прахосмукачка.

Торбичките за прах са изработени от издръжливи материали, които не се скъсват лесно и задържат дори най-малките частици прах и алергени, осигурявайки чист и здравословен въздух в помещението. Микрофилтрите пък са отговорни за финалната филтрация, преди въздухът да бъде изпуснат обратно в стаята. Така вие и вашето семейство можете да дишате по-лесно, знаейки, че домът ви е защитен от прах и други замърсители.

Изборът на подходящи аксесоари, филтри и консумативи е съществен за поддържането на ефективността на вашата прахосмукачка. Неправилните консумативи могат да намалят смукателната мощ и да увеличат консумацията на електроенергия, докато качествените филтри като Nitec T 490 удължават живота на уреда и подобряват неговата производителност.

За да отговорим на нуждите на различните потребители, ние от Верига магазини ЗОРА сме се погрижили да предложим продукт, който е лесен за смяна и подходящ за хора с натоварено ежедневие. Независимо дали сте млад професионалист, зает родител или възрастен човек, който търси удобство и ефикасност, Филтър Nitec T 490 е идеалният избор за вас.

Повторната покупка на тези консумативи е лесна и удобна, благодарение на нашия онлайн магазин, където можете да намерите и други аксесоари, филтри и консумативи Nitec. С няколко клика вие можете да се снабдите с всичко необходимо за поддържането на чистотата в дома си, без да напускате уюта на собствения си дом.

Избирайки Филтър Nitec T 490, вие инвестирате в качество, което се отразява на чистотата и свежестта на вашето жилище. Не позволявайте на праха и мръсотията да се натрупват в дома ви – осигурете си надежден помощник в лицето на филтрите от Nitec и се насладете на повече време за себе си и своите близки.

Погрижете се за своя дом с продукти, на които можете да разчитате. Филтър Nitec T 490 е само на един клик разстояние, готов да направи ежедневието ви по-лесно и вашето жилище – по-чисто и здравословно. Разгледайте нашето разнообразие от качествени продукти и намерете идеалните аксесоари, филтри и консумативи за вашата прахосмукачка сега.




Виж още Аксесоари за прахосмукачки и парочистачки
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти