Електрически скутер/тротинетка Segway F2 E , 18 градуси, 10.00 inch, 25.40 cm

Електрически скутер/тротинетка Segway F2 E , 18 градуси, 10.00 inch, 25.40 cm

id s2343512
Описание

Изпитайте свободата на движението със стилния и функционален Електрически скутер Segway F2 E! Със своята елегантност и висококачествена изработка, този скутер е идеалният избор за всеки, който търси бърз и удобен начин да се придвижва из градската джунгла.

Дизайн и качество на изработка: Скутерът се отличава със своя стройна и изчистена линия, доминирана от класически черен цвят. Здравата рамка допринася за стабилността и надеждността на устройството при всякакви условия на пътя.

Размер на колелата: Оборудван с големи 10-инчови колела, той осигурява стабилност и комфорт при преминаване през различни терени.

Производителност: Способността да се справя с наклони до 18 градуса показва мощността на мотора. Широчината на платформата от 25.40 см предоставя достатъчно пространство за краката, което допринася за комфорта и баланса на возещия се.

Практичност и удобство: Механизмът за сгъване улеснява съхранението и транспортирането на скутера. Отражатели за видимост и безопасност при слаба светлина са само част от функционалностите, които този модел предлага.

Потребителски интерфейс: Дизайнът на кормилото включва всички необходими контроли, лесно достъпни за водача.

Тези характеристики правят Електрическия скутер Segway F2 E практичен и способен избор за потребители, които търсят ефикасно и комфортно средство за градско придвижване. С мощност на мотора от 400W и максимално натоварване до 120 кг, този скутер е в състояние да измине до 40 км с едно зареждане и да развие скорост до 25 км/ч. Литиево-йонната батерия от 367 WH гарантира дълготрайност и надеждност, а системата за контрол на сцеплението (TCS) осигурява безопасност при всякакви пътни условия.

Този скутер е перфектен за активни хора от всякаква възраст, които ценят своето време и комфорт. Независимо дали сте млад професионалист, който се нуждае от бързо и екологично средство за придвижване до работното място, или студент, който иска да се наслади на свободата на движение без задръствания, Електрическият скутер Segway F2 E е идеалният избор за вас.

Разгледайте повече Електрически тротинетки и скутери и открийте своя идеален модел. А ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите предложения от Електрически тротинетки и скутери Segway, които също предлагаме.

С Електрическия скутер Segway F2 E, всяко ваше пътуване ще бъде не само удобно и бързо, но и изпълнено с удоволствие от карането. Изберете иновацията и качеството, които Segway предлага, и се насладете на новите възможности, които отваря пред вас този модерен и ефективен начин на придвижване.




Виж още Електрически превозни средства
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти