Джойстик Nintendo Switch JOY-CON Purple/Green + Игра Mario Party DLC

Джойстик Nintendo Switch JOY-CON Purple/Green + Игра Mario Party DLC

id s2561145
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Super Mario Party се завръща с любимия на феновете оригинален геймплей на настолната игра, който вдъхновява повече динамика във всеки тур. Играта предлага множество режими, включително Mario Party, Partner Party, Sound Stage, River Survival, Challenge Road, Free Play и Online Mariothon. Впърви в историята на конзолните игри, Mario Party може да се играе навсякъде и с всеки, като просто споделите втория Joy-Con включен в локален безжичен режим до две конзоли (до двама играчи на всяка).

В комплекта са включени пастелно зелени и лилави Joy-Cons, както и над 80 чисто нови мини-игри с един Joy-Con и повече от 20 игрови героя.

Nebulous Stars

Joy-Con контролерите могат да се използват като самостоятелни контролери с аналогов стик, пълен набор от бутони и вграден сензор за засичане на движение и HD вибрация. Те могат да бъдат вмъквани в специалната Joy-Con ръкохватка и да се използват като традиционен контролер с лява и дясна част или да бъдат споделени между двама играчи за бърз мултиплейър пред телевизора или в движение.

Левият Joy-Con е оборудван с бутон за заснемане на снимка, който незабавно записва скрийншот от текущата игра при натискане, който след това можете да споделите с приятели в социалните мрежи. Десният Joy-Con разполага с NFC зона за взаимодействие с Amiibo фигури на Nintendo, както и IR камера, която засича разстоянието, формата и движението на предмети в някои специално предвидени за това игри.

Комплектът включва ляв и десен Joy-Con контролер.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти