Bluetooth колонка Xmart BT1290B
Описание

Открийте новият измерения на звука с Bluetooth колонка Xmart BT1290B от марката DIVA – перфектният избор за всеки меломан, който цени качественият звук и свободата на безжичната технология.

С гаранция от 24 месеца, тази колонка е създадена да издържи на времето и да ви предложи незабравими музикални преживявания. Благодарение на своята Bluetooth функционалност, тя осигурява лесно и бързо свързване с вашето устройство, позволявайки ви да се наслаждавате на любимите си песни без ограниченията на кабелите.

С честотна характеристика от 20 до 20 000 Hz, Xmart BT1290B предава всеки нюанс на музиката, от най-ниските баси до върховете на високите тонове, с невероятна яснота и дълбочина. Номиналната мощност от 16W гарантира, че звукът ще бъде достатъчно силен и за по-големи помещения.

Контролът на силата на звука е напълно регулируем, което ви дава възможност да настроите аудиото според вашите предпочитания. А с до 3 часа работа на батерията, колонката е идеалният спътник за пикници, плажни партита или просто за удоволствие у дома.

Не на последно място е влагозащитеността с IP65, което означава, че колонката е защитена от прах и вода, идеална за всякакви приключения на открито. Също така, добавената подсветка придава стил и атмосфера, като създава уникално аудиовизуално изживяване.

За меломаните, които търсят качествен звук и удобство, Тонколони от марката DIVA са идеалният избор. Искате ли да разгледате още варианти? Посетете нашия каталог на Тонколони DIVA и открийте множество модели, които ще задоволят и най-взискателните вкусове.

Тази Bluetooth колонка е създадена да отговори на нуждите на активни хора, които обичат да съчетават приятното с полезното. Независимо дали сте млад професионалист, който иска да се наслади на качествена музика след дълъг работен ден, или студент, който търси идеалния музикален фон за учене и отдих, Xmart BT1290B е вашата музикална станция.

За всички, които обичат да споделят музиката си с приятели и семейство, тази колонка предлага идеалното решение. Със своята портативност и издръжливост, тя е готова да ви придружи навсякъде и да направи всеки момент още по-специален.

В заключение, Bluetooth колонка Xmart BT1290B от DIVA е много повече от обикновен аксесоар – тя е символ на свобода и качество, който обещава да пренесе вашето музикално изживяване на съвсем ново ниво. Открийте своя звук сега и се потопете в света на музиката без граници.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти