Bluetooth колонка JBL XTREME 3 BLK JBLXTREME3BLK
Описание

Защо да се задоволявате с обикновен звук, когато можете да имате изключително аудио преживяване с Bluetooth колонка JBL XTREME 3 BLK JBLXTREME3BLK? Открийте новият стандарт в музикалните удоволствия, където и да сте!

Със своята мощност от 100W, тази колонка на JBL предлага кристално чист звук, който може да напълни всяко пространство. Благодарение на честотната характеристика от 53.5 до 20000 Hz, вие ще усетите всеки нюанс на любимата си музика. И не само това – с вградената Bluetooth функция, вие сте свободни да стриймвате аудио съдържание без никакви кабели и ограничения в рамките на 10 метра.

За тези, които обичат да се наслаждават на музика на открито, JBL XTREME 3 е идеалният избор. С IP67 влагозащитеност, тази колонка е готова да издържи на всякакви приключения, от плажни партита до планински походи. А с до 15 часа живот на батерията, музиката никога няма да спре, дори когато сте далеч от всякакви източници на електричество.

Не пропускайте и удобството на регулирането на силата на звука директно от колонката, както и наличието на USB порт, който позволява лесно зареждане на вашите устройства. Това прави JBL XTREME 3 перфектният спътник за всеки, който иска да се наслаждава на мощен звук без компромиси.

Ако сте меломан с активен начин на живот, търсещ качествен звук и портативност, тази колонка е създадена за вас. Независимо дали сте на пикник с приятели или просто се отпускате у дома, JBL XTREME 3 ще ви осигури непрекъснато аудио изживяване, което ще задоволи и най-взискателните уши.

За още повече възможности да намерите перфектния звук за вашия дом или приключения, разгледайте нашите Тонколони и открийте разнообразие от продукти, които ще отговорят на всяко ваше изискване. И ако сте вече влюбени в качеството на JBL, не пропускайте да разгледате и другите предложения от марката в нашия магазин – просто кликнете тук: Тонколони JBL.

С двегодишна гаранция, вие можете да бъдете сигурни, че вашата инвестиция в JBL XTREME 3 е защитена. Вземете си част от премиум аудио качеството, което JBL предлага, и преобразете начина, по който изпитвате музика. Нека всеки момент да бъде съпроводен с неповторим звук, който само JBL XTREME 3 може да предложи.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти