Безжичен рутер TP-Link Archer C20 AC750, 2.4/5 GHz, 300 - 433 Mbps, 10/100

Безжичен рутер TP-Link Archer C20 AC750, 2.4/5 GHz, 300 - 433 Mbps, 10/100

id s2487772
Описание

Искате ли непрекъснат интернет, който да поддържа връзката ви със света бърза и стабилна? Представяме ви Безжичен рутер TP-Link Archer C20 AC750, който е идеалният избор за всяко домакинство или малък офис, където онлайн присъствието е ключово.

С този рутер от TP-Link, вие получавате двубандова Wi-Fi връзка, която поддържа честоти от 2.4 GHz (до 300 Mbps) и 5 GHz (до 433 Mbps), осигурявайки гъвкави опции за свързаност. Общата налична лента е до 733 Mbps, което гарантира бърз и стабилен интернет достъп.

Дизайнът на Archer C20 е съвременен, със забележителен модел на горната повърхност и три външни антени, които подобряват обхвата и стабилността на Wi-Fi сигнала. Устройството разполага с четири порта Fast Ethernet LAN (10/100 Mbps) за проводни връзки и един WAN порт за свързване към интернет.

Функционалността на рутера е на високо ниво, с лесна настройка за бърза инсталация и управление. Рутерът може да работи в три режима – като рутер, точка за достъп и удължител на обхвата, което го прави изключително универсално устройство за различни сценарии на употреба.

Сигурността и контролът са също от ключово значение, като рутерът разполага с бутон WPS за лесно и сигурно добавяне на устройства към вашата мрежа, както и бутон за рестартиране, който помага при отстраняване на проблеми и възстановяване на фабричните настройки.

TP-Link Archer C20 е подходящ за осигуряване на надеждно Wi-Fi покритие в дома или малкия офис, позволявайки на потребителите да се наслаждават на стрийминг, сърфиране в интернет и игри без значителни прекъсвания. Той може да изпълнява множество роли със своята двубандова способност и 3-в-1 функционалност, което го прави гъвкаво решение за различни мрежови ситуации.

Ако сте родител, който иска да контролира интернет достъпа на децата си, функциите за родителски контрол на Archer C20 са точно за вас. Управлението на достъпа и възможностите за сигурност, като защитна стена и филтриране по IP и MAC адреси, предоставят спокойствие, че вашата мрежа е защитена от нежелани посещения.

За тези, които търсят надеждност и качество, гаранцията от 36 месеца е доказателство за доверието, което TP-Link има в своите продукти. И не забравяйте, че с размери от 230 x 144 x 35mm, този рутер е достатъчно компактен, за да пасне перфектно във вашия дом или офис, без да заема много място.

Открийте повече висококачествени WiFi рутери TP-Link и разгледайте цялата ни гама от WiFi рутери, за да намерите най-подходящото решение за вашите нужди. С TP-Link Archer C20 AC750, вие сте само на една стъпка от оптималното онлайн преживяване, което заслужавате.




Виж още Рутери Безжични
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти