Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
НазадBattlefield: Bad Company 2 Limited EditionBattlefield: Bad Company 2 Limited EditionBattlefield: Bad Company 2 Limited EditionBattlefield: Bad Company 2 Limited EditionНапред

Игра за конзола Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition, за Xbox 360

id 72013 Код: GCONGBATTLEFIELDBADCOMPANY2LE3
  19.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  Battlefield Bad Company се завръща с втората си част както за конзолите от ново поколение, така и на PC. Bad Company 2 ще ви предложи подобрена графика и невиждани възможности за разрушение и експлозивна деформация на околната среда благодарение на FrostBite енджина на ЕА Dice. Познатият ни от първата част екип отново ще бъде в центъра на нов военен конфликт, макар и това да не е изцяло техен избор. Очакват ви много битки, невероятни премеждия и комични ситуации с неподправеното и мрачно чувство за хумор, станало запазена марка на Bad Company.

  Battlefield: Bad Company 2 ни предлага и разширени мултиплейър режими в духа да добрите традиции на Battlefield поредицата. На разположение на играчите ще бъдат осем огромни мултиплейър карти, а нови превозни средства като бързите двуместни All Terrain Vehicles (ATV) и транспортни хеликоптери ще предоставят съвсем нови тактически възможности.

  Подобреният Frostbite еджин ще позволи невиждано разрушение, осигурено както от едрокалибрени танкови оръдия, така и от противотанкови снаряди, гранати, експлозиви с дистанционна детонация и др. Използвайте тактически сгради и други обекти и организирайте засади или използвайте огневата мощ, за да разчистите път за атаката на съотборниците си.

  Играчите ще могат да поставят отборните си умения на изпитание в двата специални режима, предвидени за два отряда от по четирима играчи, в които правилният избор на екипировка и добрата координация ще са ключа към успеха.

  Постиженията ви на бойното поле ще бъдат награждавани с отличия, медали и точки, с които постепенно ще напредвате в 50-те различни ранга в играта и ще отключвате допълнително оборудване и въоръжение. В зависимост от стила си на игра можете да избирате между четири основни класа, общо 46 оръжия с възможности за индивидуални настройки и модификации, 15 приспособления, 13 специализации на класовете, създавайки над 15 000 вариации. Персонализирайте екипировката си, адаптирайте се към вечно изменящата се обстановка на бойното поле и диктувайте хода на събитията.  Виж още Игри за Конзоли EA Games
  Виж всички Игри за Конзоли в категорията

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
  • Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
  • Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
  • Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
  • Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
  • Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition