Battlefield 2042 Xbox One
НазадBattlefield 2042 Xbox OneBattlefield 2042 Xbox OneBattlefield 2042 Xbox OneBattlefield 2042 Xbox OneНапред

Игра за конзола Battlefield 2042, за Xbox One

id 208184 Код: GCONGBATTLEFIELD2042XBOXONE
  68.76 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси

  Batttlefield 2042 е шутър от първо лице, който отбелязва завръщането към емблематичната военна поредица. Адаптирайте се и преодолейте динамично променящите се бойни полета с помощта на вашия отряд и авангарден арсенал. С поддръжка до 128* играча, Batttlefield 2042 предлага мащабно унищожение по целия свят. Насладете се на актуализирани и изцяло нови мултиплейър режими като Conquest, Breakthrough и Hazard Zone.

   

  Бъдеще, разделено от войни – През 2042 г. екстремните метеорологични събития и конфликтите за ресурси изместиха баланса на глобалната сила. Съединените щати и Русия са на ръба на война, а в същото време се създават независими организации, известни като целеви групи. Борете се, за да определите бъдещето на тази мащабна и унищожителна война.

  Масивни мултиплейър режими – За първи път в историята на Battlefield 128 играча ще могат да се присъединят към войната едновременно*. Този колосален брой ще предложи изцяло нови възможности и епични моменти. Сега повече от всякога усетете интензивността на войната, в мащабни битки, където всичко може да се случи.

  *Мултиплейър режим до 128 играча се поддържа единствено от конзолите Xbox Series X, PlayStation®5 и PC. Версиите за Xbox One и PlayStation®4 са за 64 играча.

  Batttlefield 2042

  Обширна и динамична среда – Потопете се още повече в грандиозната и мащабна война на седемте масивни карти. Всяко бойно поле има множество отделни бойни зони и допълнително пространство, което ще осигури по-разнообразен геймплей с превозни средства – танковете имат повече пространство за движение, а бойните самолети повече въздушно пространство за маневриране. На тези карти ще изпитате непрекъснато променящите се битки и предизвикателства в играта. Адаптирайте се в пясъчните бури на Катар, космическия център на Френска Гвиана и опустошителните торнада в джунглите на Южна Корея.

  Съвременен арсенал – Разгърнете своето бойно творчество чрез разнообразен списък от авангардни оръжия и превозни средства, вдъхновени от близкото бъдеще на 2042 г. Призовете Рейнджър – роботизираното куче, създадено за битка, използвайте специалния пистолет, за да съживите член на вашия отряд от разстояние, използвайте куки, за да стигнете до нови места и още много.

  Batttlefield 2042

  Специалисти – Изберете ролята си на бойното поле и сформирайте вашия отряд чрез новата система Специалисти. Въз основа на четирите класа на Battlefield, специалистите имат една уникална особеност и черта, но останалото е изцяло персонализируемо. Изборът и екипирането на вашия Специалист ще ви позволи да изградите полезни взаимодействия в отбора си.

  Нови сезони = ново съдържание – Напредвайте в сезонната система на Battlefield 2042, която непрекъснато ще предоставя нови актуализации. Тематизираните разкази в режим Seasons ще ви донесат уникални оръжия, превозни средства и локации. Готови ли сте за война?

  Виж още Игри за Конзоли Electronic Arts
  Виж всички Игри за Конзоли в категорията

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Battlefield 2042 Xbox One
  • Battlefield 2042 Xbox One
  • Battlefield 2042 Xbox One
  • Battlefield 2042 Xbox One
  • Battlefield 2042 Xbox One
  • Battlefield 2042 Xbox One
  • Battlefield 2042 Xbox One
  • Battlefield 2042 Xbox One