Аксесоар Philips XV1473/00
Описание

Защо да се задоволявате с доброто, когато може да имате най-доброто за вашия дом? Представяме ви Аксесоар Philips XV1473/00 – ключът към перфектната чистота и дълголетието на вашата прахосмукачка Philips!

С този комплект от Аксесоари, филтри и консумативи, вашият дом ще блести от чистота, а вие ще спестите време и усилия. Включва два миещи се филтъра, които гарантират, че въздухът в помещението остава свеж и чист след почистване. Страничната четка е идеална за почистване на ъглите и труднодостъпните места, докато основната четка ефективно събира праха и мръсотията от всички видове подови настилки.

Съвместимостта с моделите XU7100 и XU7000 на Philips означава, че можете да бъдете сигурни в качеството и ефективността на този аксесоар. Той е проектиран да работи в хармония с вашата прахосмукачка, удължавайки нейния живот и поддържайки оптималната ѝ работа.

Изборът на Аксесоари, филтри и консумативи Philips е инвестиция в чистотата на вашия дом и здравето на вашето семейство. Замяната на филтрите и четките на вашата прахосмукачка е важна не само за поддържането на висока хигиена, но и за предотвратяване на алергии и дихателни проблеми, причинени от фини прахови частици.

Ако искате да разгледате още продукти, които ще допринесат за безупречната чистота във вашия дом, посетете нашия раздел с Аксесоари, филтри и консумативи, където ще откриете широка гама от продукти, специално подбрани за вашите нужди.

Подходящ за заети родители, домакини стремящи се към перфектна чистота и всички, които ценят времето си и предпочитат качествени продукти. Аксесоар Philips XV1473/00 е лесен за подмяна и не изисква специални умения, което го прави идеален за хора с различен животен опит и умения.

Не позволявайте на праха и мръсотията да се натрупват в дома ви. Поддържайте вашата прахосмукачка Philips винаги готова за действие с този незаменим комплект аксесоари. Вашите подове ще блестят, а въздухът ще е чист и свеж, благодарение на висококачествените продукти, които предлагаме.

Изберете Аксесоар Philips XV1473/00 и се насладете на чист и уютен дом, без да правите компромис с качеството. Вашето здраве и комфорт заслужават само най-доброто, а ние от Верига магазини ЗОРА сме тук, за да ви го предоставим.




Виж още Аксесоари за прахосмукачки и парочистачки
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти