Yooka - Laylee product
НазадGCONGYOOKALAYLEEXBOX1GCONGYOOKALAYLEEXBOX1GCONGYOOKALAYLEEXBOX1GCONGYOOKALAYLEEXBOX1GCONGYOOKALAYLEEXBOX1GCONGYOOKALAYLEEXBOX1GCONGYOOKALAYLEEXBOX1Напред

Игра за конзола Yooka - Laylee, за Xbox One

  79.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Искаш добър платформър? Искаш отворен свят? Искаш красива графика и приятна анимация? Искаш да прекараш дълги часове потопен в забавна игра? Yooka - Laylee е тук, за да отговори на изискванията и на най- претенциозните геймъри.
  Очакват те обширни, красиви светове, цветни персонажи, с които да се запознаеш (или набиеш), съкровища за събиране и загадки за решаване. Едно невероятно дуо приятели те кани на лудо приключение и много пакости. Yooka (зеленият) и laylee (лилавият прилеп с голям нос) са тръгнали да спасяват всички книги на света, защото безскрупулен злодей се кани да ги... изяде?!
  Използвайки цял арсенал от специални умения, двамата герои ще се изправят пред много пъзели, трудни пътеки за преодоляване, подводни предизвикателства и причудливи случки. Проправи си път, от където намериш за добре. Отвореният, цветен свят е само твой, за да изпиташ едно истинско и динамично преживяване.


  Виж още Игри за Конзоли Team17

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти